Pluslive

Pluslive

Margrietenlaan 26
2182 BS Hillegom
06 49759986
info@pluslive.nl

Paul van der Putten
paul@pluslive.nl
0649759986

Communiceer met uw website!
Een beeld is meer dan woorden
Bedrijfsfotografie

Naamsbekendheid, website, drukwerk, advertentie, belettering van de auto, bedrijfsfotografie? Veel bedrijven doen deze specifieke werkzaamheden er bij, of als gevolg daarvan niet.

Pluslive biedt ondersteuning op dit gebied. Pluslive kent de omgeving en heeft een groot netwerk van lokale, specialistische bedrijven. Korte lijnen en "ons kent ons" zorgen voor adequate en betrouwbare oplossingen. Pluslive verzorgt de communicatie en het ontwerp. U geeft slechts uw wens aan.

Bent u al lang aan een website of vernieuwing van uw site toe?
Wilt u dat uw site ook wordt gevonden op internet en dan vooral in de regio?
Wilt u ook naamsbekendheid krijgen in de regio?
Heeft u bedrijfsfoto’s nodig?

In 2005 ben ik gestart met Pluslive. Plus, net ietsje meer en live, snel voor u uitgevoerd. Er zijn meer dingen in het leven dan werken voor het broodnodige geld. Doe wat je leuk vindt, is mijn motto. In mijn geval is dat het ondersteunen van bedrijven op het gebied van internet, reclame en bedrijfsfotografie. Een ruime ervaring in meerdere en internationale bedrijven en een gezonde dosis nieuwsgierigheid voor allerlei disciplines gebruik ik voor de oplossingen op dit gebied.

Goedkoop bestaat niet, betaalbaar wel.

Goedkoop is een slechte koop, na korte tijd is de waarde voorbij. Zoeken naar een betaalbare oplossing is beter. Wat willen we bereiken, wat kunnen we er in investeren? In tijd, geld of beschikbare materialen. Het kan altijd luxer, maar de basis is het effect wat er valt te verwachten.

Doe waar je goed in bent geldt voor iedere ondernemer, besteed andere disciplines uit. De boekhouding naar de accountant, de auto naar de garage, ik help u graag met internet, reclame en bedrijfsfotografie!


Ledenlijst