Payper

Payper
Julianastraat 99
2161RC Lisse
jmijnders@payper.nl
0651528264


jmijnders@payper.nl
0651528264


PAPER

payperONe-visual-links-2Payper is uw strategische partner op het gebied van flexibele arbeid. Wij bieden structurele oplossingen op het gebied van payroll, backoffice services en HR management. Oplossingen waarmee flexibele arbeid duurzaam verankerd wordt in uw organisatie.

Payper helpt werkgevers en intermediairs met het optimaal inrichten van flexibele arbeid. Wij ontzorgen u met oplossingen op het gebied van payroll, backoffice, risicomanagement & HRM kennis en administratie. Zodat u zich kunt focussen op uw core business en samen met uw werknemers het beste uit uw bedrijf kunt halen.

VOOR WIE

Payper biedt als strategische HR partner oplossingen voor organisaties die:

  • door wisseling in drukte, meer flexibiliteit in dienstverbanden wensen;
  • te maken hebben met een hoge omloopsnelheid in personeel;
  • af willen van werkgeversrisico’s zoals ziekteverzuim en leegloop;
  • behoefte hebben aan arbeidsrechtelijke kennis en proactief HR advies;
  • besloten hebben hun personeelszaken structureel uit te besteden;
  • meer tijd en energie willen steken in hun klanten en kernactiviteiten.


BRANCHEGERICHTE AANPAK

Elke branche kent zijn eigen cao, contractvormen en bedrijfsrisico’s. Daarom bestaat ons team uit branchespecialisten die kennis hebben van de sectoren die wij met payroll service bedienen. Mensen uit uw praktijk die heel gericht en direct een bijdrage kunnen leveren aan waardevol werkgeverschap. Door uw medewerkers te flexibiliseren. Uw loon- en personeelsadministratie uit te voeren. En uw werkgeversrisico’s en personeelskosten te beperken.

WELKOM IN DE TOEKOMST VAN HR

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform genaamd PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd de leider in cloudbased CRM-software. Dankzij de kracht van Salesforce is PayperOne een payroll platform waar gemak en transparantie centraal staat. Verder zijn alle processen compleet gedigitaliseerd. Van de implementatie naar het inschrijven van werknemers, opstellen en versturen van contracten en uiteindelijk het verwerken van de uren.


Ledenlijst