Business Club Lisse, de ondernemersvereniging van Lisse

Bestuur

.

Eric Stroombergen
Interim Voorzitter
voorzitter @ businessclublisse.nl
Eric is partner bij van Velzen accountants. Met een hecht, goed op elkaar ingespeelde team van accountants, belastingadviseurs, salarisspecialisten, relatiebeheerders, assistent-accountants en ons secretariaat staan zij hun klanten bij. Veertig gedreven professionals doen er alles aan om iedere opdrachtgever kwalitatief de meest hoogstaande service te verlenen. Tot zijn bestuursverantwoordelijkheden behoren: interum voorzitter van BCL.
Marina Collier-de Vreede
Secretaris
secretaris @ businessclublisse.nl
Marina is eigenaar van Collier Advies te Lisse. Tot haar bestuursverantwoordelijkheden behoren: beheer secretariaat van het bestuur van BCL en beheer ledenadministratie.
Erik Seisveld
Penningmeester
penningmeester @ businessclublisse.nl
Erik is eigenaar van de SNS-bank in Lisse, Voorhout en Nieuw Vennep. Tot zijn bestuursverantwoordelijkheden behoren: financiƫle administratie en het beheer van debiteuren en crediteuren.
Mariska van der Hulst
Bestuurslid evenementen
evenementen @ businessclublisse.nl
Mariska is mede-eigenaar van restaurant De Heerekamer in Lisse. Zij is bestuurlijk verantwoordelijk voor het organiseren van de maandelijkse evenementen van BCL
Jacqueline van Hal
Bestuurslid evenementen
evenementen @ businessclublisse.nl
Jacqueline is bestuurlijk verantwoordelijk voor het organiseren van de maandelijkse evenementen van BCL
Paul van der Putten
Bestuurslid communicatie en overheid
communicatie @ businessclublisse.nl
Paul is eigenaar van Pluslive, reklame, internetmarketing en bedrijfsfotografie. Paul verzorgt de communicatie en de website. Daarnaast is Paul contactpersoon voor gemeente en Bedrijfsleven Bollenstreek.