Nieuws

Nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus

Per 1 juli  gaan de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus in. De achtste noodverordening zal snel volgen waarin de versoepelingen verwerkt zijn.

Enkele punten zullen nog wel een verduidelijking nodig hebben voordat de uitvoering hiervan verder gecommuniceerd kan worden. Dit zijn de nieuwe spelregels

[download hier de poster]

Poster-1,5-meter-afsrand-is-altijd-de-norm


Al het nieuws:

Laatste nieuws

Per 1 juli  gaan de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus in. De achtste noodverordening zal snel volgen waarin de versoepelingen verwerkt zijn.Duurzame samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven: samen met mboRijnland opleiden voor de toekomst in hybride leertrajecten.
De werknemer van morgen zit vandaag nog op school. Hoe kan je als bedrijf bijdragen aan het opleiden van goed personeel? Naast het aanbieden van stageplaatsen werkt een aantal bedrijven in de regio inmiddels samen met het onderwijs in hybride leertrajecten voor mbo studenten.

[lees verder op de website van Bedrijfsleven Bollenstreek]Bedrijfsleven Bollenstreek wil graag met projectontwikkelaars en bouwbedrijven in gesprek over de problemen rond de huisvesting of woningbouw voor mbo geschoolden, praktisch geschoolden en arbeidsmigranten.