Nieuws

Handelsmissie naar Turkije.


Aangegeven is dat er in de regio economische kansen liggen voor de volgende sectoren
• kassen;
• snijbloemen;
• visserij;
• windenergie;
• het opslaan van koude voedingswaren zoals fruit en groente om het daarna te exporteren;
• verpakkingen.

Omdat de gemeente van mening is dat de kansen voor bedrijven nog concreter moeten worden gaat Consul Joost Peters in november weer naar Izmir. Om nog gerichter te kunnen vragen aan welk soort bedrijven (producten / diensten) behoefte is heeft hij een lijst van bedrijven nodig met hun concrete bedrijfsomschrijving. Hij brengt dan tegelijkertijd de vraagkant in kaart.

drs. L.C. (Laura) van Klink
adviseur regionale economie en public affairs
VNO-NCW RijnGouwe en Rijnland
M 06 120 577 56

Laatste nieuws

Onderwijs-en-Arbeidsmarkt-Duin-en-BollenstreekOntmoeten en inspireren wat leidt tot samenwerken. Met nieuwe contacten, inzichten en vervolgafspraken in de agenda naar huis. Dat is waar ons event ‘Horen, zien en … doen!’ over gaat op :
Zet deze datum vast in je agenda!
woensdag 10 november 2021 van 15.00 – 18.00 uur.Vereniging-Nederlandse-Gemeenten-VNGHet Nederlands Comité voor Ondernemerschap en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat laten momenteel een onderzoek uitvoeren naar de dienstverlening van (semi)overheidsorganisaties voor MKB-ondernemers.Stageplek-Bedrijfsleven-BollenstreekStudenten van mboRijnland die op zoek zijn naar een stageplaats kunnen nu afspraken inplannen met bedrijven via www.stagebeurs071.nl. Bedrijven en organisaties uit regio Leiden, Katwijk en de Duin- en Bollenstreek hebben nu al ruim 225 stageplaatsen en leerwerkplekken online bekend gemaakt via deze website.