Nieuws

U.S.A. kennissessie


"Maandag 2 oktober om 16:00 organiseert Rabobank Bollenstreek een U.S.A. kennissessie.

Deze kennissessie richt zich op relaties die actief zijn in de U.S.A. of te maken hebben met in- of verkoop in USD. U leert hoe u het beste met uw geldstromen uit de U.S.A. kunt omgaan en wat onze verwachtingen zijn met betrekking tot EUR/USD ontwikkelingen.
Erik Storteboom, relatiemanager van de International Desk New York, geeft een update over de mogelijkheden van cashmanagement in de U.S.A. en zal zijn best practices met u delen. Aansluitend is er een update over de actuele economische ontwikkelingen door Teeuwe Mevissen, senior macro strateeg Rabobank Nederland en tevens één van de auteurs van het FMR Dagbericht (dagelijks nieuwsbericht over de financiële markten). Ook geeft hij een toelichting op de verwachte EUR/USD bewegingen.
Kortom: een boeiende bijeenkomst voor iedereen die actief is in de U.S.A. die wij u gratis aanbieden.
Heeft u interesse om deel te nemen aan deze kennissessie? U bent van harte welkom! U kunt contact opnemen met Thijs Dirkes van Rabobank Bollenstreek via financielelogistiek.bollenstreek@rabobank.nl<mailto:financielelogistiek.bollenstreek@rabobank.nl>"

Laatste nieuws

Per 1 juli  gaan de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus in. De achtste noodverordening zal snel volgen waarin de versoepelingen verwerkt zijn.Duurzame samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven: samen met mboRijnland opleiden voor de toekomst in hybride leertrajecten.
De werknemer van morgen zit vandaag nog op school. Hoe kan je als bedrijf bijdragen aan het opleiden van goed personeel? Naast het aanbieden van stageplaatsen werkt een aantal bedrijven in de regio inmiddels samen met het onderwijs in hybride leertrajecten voor mbo studenten.

[lees verder op de website van Bedrijfsleven Bollenstreek]Bedrijfsleven Bollenstreek wil graag met projectontwikkelaars en bouwbedrijven in gesprek over de problemen rond de huisvesting of woningbouw voor mbo geschoolden, praktisch geschoolden en arbeidsmigranten.