Business Club Lisse, de ondernemersvereniging van Lisse

Hart-onder-de-riem-campagne-BCL-2

* 115 leden uit vele branches

* Kwartaaloverleg bij gemeente

* Maandelijks netwerkbijeenkomst


Ontmoeting ondernemers en leerkrachten, medewerkers en docenten, onderwijsdirecteuren en organisatiemedewerkers


Onderwijs-en-Arbeidsmarkt-Duin-en-Bollenstreek

Ontmoeten en inspireren leiden tot samenwerken. Nieuwe ervaringen opdoen, contacten leggen en met afspraken in de agenda weer naar huis. Dat is waar de bijeenkomst ‘Horen, zien en…….doen’ over gaat op woensdag 10 november in Koetshuis Kasteel Keukenhof van 15.00 - 18.00 uur.

De arbeidsmarkt in de Duin- en Bollenstreek roept om meer jongeren die kiezen voor deze regio als hun, toekomstig, werkgebied. Onderwijs en Arbeidsmarkt Duin- en Bollenstreek, kortweg OADB, makelt en matcht partijen zoals scholen, bedrijven en maatschappelijke organisaties om samen te werken aan activiteiten en opleidingsprogramma’s die een bijdrage leveren aan de toename van jonge medewerkers.

Ondernemers en leerkrachten, medewerkers en docenten, onderwijsdirecteuren en organisatiemedewerkers, overheidsmedewerkers en bestuurders ontmoeten elkaar low profile en hands-on.

‘Horen, zien en……..doen!’ nemen wij letterlijk: u gaat ook op pad. Naar een inspirerende plek in de regio waar u mogelijkheden verkent voor uzelf, voor en met anderen. ‘Welke ideeën smaken naar meer’, ‘wie en wat  heeft u nodig?’ en ’hoe verder?’ zijn de vragen die we vervolgens gezamenlijk oppakken. Dit leidt tot kansrijke matches om samen contextrijk onderwijs verder vorm te geven.
Geïnspireerd geraakt tot deelname? Wij mailen u graag de uitnodiging voor aanmelden. Stuurt u daarvoor een bericht naar info@oadb.nlOnderwijs en arbeidsmarkt: met elkaar -  als verbindende kracht - samenwerken!

Foto's netwerkbijeenkomst:Nieuws

Onderwijs-en-Arbeidsmarkt-Duin-en-BollenstreekOntmoeten en inspireren wat leidt tot samenwerken. Met nieuwe contacten, inzichten en vervolgafspraken in de agenda naar huis. Dat is waar ons event ‘Horen, zien en … doen!’ over gaat op :
Meld je aan!
woensdag 10 november 2021 van 15.00 – 18.00 uur.Vereniging-Nederlandse-Gemeenten-VNGHet Nederlands Comité voor Ondernemerschap en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat laten momenteel een onderzoek uitvoeren naar de dienstverlening van (semi)overheidsorganisaties voor MKB-ondernemers.Een enthousiast netwerk!

Met bijna 115 leden is Business Club Lisse een ondernemersvereniging voor het MKB waarin vele branches uit Lisse vertegenwoordigd zijn. Neem een kijkje in ons ledenbestand en wordt net zo enthousiast als onze leden! Wij bieden u een netwerk waaraan deelnemen voor u heel laagdrempelig is. Samen met onze Lissese zusterverenigingen Horeca Club Lisse en Dorpshart Lisse vertegenwoordigen wij de ondernemers in onze gemeente. Dat maakt ons ook een gesprekspartner van formaat in zowel gemeentelijk als regionaal verband.

Een dynamische agenda

Elke maand, dat willen zeggen zo'n 11 keer per jaar, organiseert het bestuur van Business Club Lisse netwerkbijeenkomsten. Zo vinden er regelmatig bedrijfsbezoeken plaats waar onze leden zich kunnen presenteren aan elkaar, hetgeen meestal leidt tot meer business. Maar ook bijeenkomsten met wisselende thema's zoals een haringparty als de eerste haring zich weer aandient, actieve evenementen en uiteraard de jaarlijkse ledenvergadering. Daarnaast zijn ook commissies actief die medebepalend zijn voor het (politieke) beleid van Business Club Lisse.

En samen politiek sterk!

Zonder een gezond ondernemersklimaat is Lisse geen aantrekkelijke partij voor bedrijven die zich willen vestigen in Lisse. De gemeente zoekt daarom regelmatig contact met Business Club Lisse over kwesties die de ondernemers in Lisse aangaan. Behoud van de huidige werkgelegenheid en juist ook de groei hiervan zijn speerpunten voor het overleg tussen het gemeentelijke bestuur en Business Club Lisse. Dit heeft al geleidt tot een zeer beperkte leegstand van winkel- en bedrijfspanden in de gemeente en tot het doorlopend revitaliseren van koopgebieden en bedrijfsterreinen.