Nieuws

Ontmoeting ondernemers en leerkrachten, medewerkers en docenten, onderwijsdirecteuren en organisatiemedewerkers


Onderwijs-en-Arbeidsmarkt-Duin-en-Bollenstreek

Ontmoeten en inspireren leiden tot samenwerken. Nieuwe ervaringen opdoen, contacten leggen en met afspraken in de agenda weer naar huis. Dat is waar de bijeenkomst ‘Horen, zien en…….doen’ over gaat op woensdag 10 november in Koetshuis Kasteel Keukenhof van 15.00 - 18.00 uur.

De arbeidsmarkt in de Duin- en Bollenstreek roept om meer jongeren die kiezen voor deze regio als hun, toekomstig, werkgebied. Onderwijs en Arbeidsmarkt Duin- en Bollenstreek, kortweg OADB, makelt en matcht partijen zoals scholen, bedrijven en maatschappelijke organisaties om samen te werken aan activiteiten en opleidingsprogramma’s die een bijdrage leveren aan de toename van jonge medewerkers.

Ondernemers en leerkrachten, medewerkers en docenten, onderwijsdirecteuren en organisatiemedewerkers, overheidsmedewerkers en bestuurders ontmoeten elkaar low profile en hands-on.

‘Horen, zien en……..doen!’ nemen wij letterlijk: u gaat ook op pad. Naar een inspirerende plek in de regio waar u mogelijkheden verkent voor uzelf, voor en met anderen. ‘Welke ideeën smaken naar meer’, ‘wie en wat  heeft u nodig?’ en ’hoe verder?’ zijn de vragen die we vervolgens gezamenlijk oppakken. Dit leidt tot kansrijke matches om samen contextrijk onderwijs verder vorm te geven.
Geïnspireerd geraakt tot deelname? Wij mailen u graag de uitnodiging voor aanmelden. Stuurt u daarvoor een bericht naar info@oadb.nlOnderwijs en arbeidsmarkt: met elkaar -  als verbindende kracht - samenwerken!

Laatste nieuws

Onderwijs-en-Arbeidsmarkt-Duin-en-BollenstreekOntmoeten en inspireren wat leidt tot samenwerken. Met nieuwe contacten, inzichten en vervolgafspraken in de agenda naar huis. Dat is waar ons event ‘Horen, zien en … doen!’ over gaat op :
Meld je aan!
woensdag 10 november 2021 van 15.00 – 18.00 uur.Vereniging-Nederlandse-Gemeenten-VNGHet Nederlands Comité voor Ondernemerschap en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat laten momenteel een onderzoek uitvoeren naar de dienstverlening van (semi)overheidsorganisaties voor MKB-ondernemers.Stageplek-Bedrijfsleven-BollenstreekStudenten van mboRijnland die op zoek zijn naar een stageplaats kunnen nu afspraken inplannen met bedrijven via www.stagebeurs071.nl. Bedrijven en organisaties uit regio Leiden, Katwijk en de Duin- en Bollenstreek hebben nu al ruim 225 stageplaatsen en leerwerkplekken online bekend gemaakt via deze website.