Uitschrijven

Bedrijven bieden mbo-stages aan bij Stagebeurs


Stageplek-Bedrijfsleven-BollenstreekEn dat aantal zal de komende weken nog verder toenemen. Studenten kunnen met zes verschillende bedrijven via de website een afspraak maken. Die kennismaking vindt vervolgens plaats in de eerste schoolweek op donderdag 2 september via de online Stagebeurs071. Is er die dag sprake van een match? Dan maken bedrijf en student een vervolgafspraak om de stage verder te regelen. 

Aanmelden
Zowel studenten als erkende leerbedrijven worden opgeroepen om zich aan te melden. Er worden stages en leerwerkplekken gezocht voor alle opleidingen. Van administratief en juridisch tot welzijn en techniek. Extra aandacht wordt gevraagd voor de opleiding van servicemedewerker. Daar is sprake van een groot tekort. Het gaat dan bijvoorbeeld om werkzaamheden als klanten ontvangen, ondersteunen bij administratie of voorraadbeheer en het klaarzetten van vergaderruimten.

Erkenning
Het aanmelden van een stageplaats door erkende leerbedrijven en organisaties kan eenvoudig via www.stagebeurs071.nl. Bedrijven die nog een erkenning nodig hebben kunnen contact opnemen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dat kan via de website s-bb.nl. Los van de stagebeurs kun je daar ook doorlopend zoeken naar een stage of leerwerkplek.

Stagejager
Bedrijven die niet online aanwezig kunnen zijn of vragen hebben, kunnen contact opnemen met stagejager Cynthia Romijn via stagejager@economie071.nl. Op de hoogte blijven van Stagepact071? Kijk dan op www.economie071.nl.

Laatste nieuws

Onderwijs-en-Arbeidsmarkt-Duin-en-BollenstreekOntmoeten en inspireren wat leidt tot samenwerken. Met nieuwe contacten, inzichten en vervolgafspraken in de agenda naar huis. Dat is waar ons event ‘Horen, zien en … doen!’ over gaat op :
Meld je aan!
woensdag 10 november 2021 van 15.00 – 18.00 uur.Vereniging-Nederlandse-Gemeenten-VNGHet Nederlands Comité voor Ondernemerschap en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat laten momenteel een onderzoek uitvoeren naar de dienstverlening van (semi)overheidsorganisaties voor MKB-ondernemers. 

Al het nieuws: