Nieuws

Webinar Corona-(schuld)hulpverlening MKB


Vanwege de coronacrisis staan steeds meer ondernemers onder druk en wordt in 2021 een toenemend aantal faillissementen verwacht. Veel partijen staan voor de vraag hoe dit economisch en maatschappelijk leed kan worden afgewend.

Het Kennisnetwerk Regionale Economie organiseert op woensdag 02 maart 2021 van 14:00 - 15:30 uur een webinar over dit onderwerp, u bent van harte uitgenodigd.

Gemeenten en andere dienstverleners kunnen (schuld)hulpverlening bieden om het MKB te ondersteunen en bedrijven door deze moeilijke periode te loodsen. Zo proberen ze te voorkomen dat bedrijven onnodig omvallen met veel economische en maatschappelijke schade tot gevolg. In dit webinar staan we met experts stil bij de omvang en urgentie van de problematiek en bieden we voorbeelden van (schuld)hulpverlening uit het land. Ook is er ruimte voor het delen van kennis en ervaringen uit de eigen praktijk.

https://sterkermkb.viadesk.com/do/eventreadpublic?id=53520-6576656e74

Laatste nieuws

Onderwijs-en-Arbeidsmarkt-Duin-en-BollenstreekOntmoeten en inspireren wat leidt tot samenwerken. Met nieuwe contacten, inzichten en vervolgafspraken in de agenda naar huis. Dat is waar ons event ‘Horen, zien en … doen!’ over gaat op :
Zet deze datum vast in je agenda!
woensdag 10 november 2021 van 15.00 – 18.00 uur.Vereniging-Nederlandse-Gemeenten-VNGHet Nederlands Comité voor Ondernemerschap en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat laten momenteel een onderzoek uitvoeren naar de dienstverlening van (semi)overheidsorganisaties voor MKB-ondernemers.Stageplek-Bedrijfsleven-BollenstreekStudenten van mboRijnland die op zoek zijn naar een stageplaats kunnen nu afspraken inplannen met bedrijven via www.stagebeurs071.nl. Bedrijven en organisaties uit regio Leiden, Katwijk en de Duin- en Bollenstreek hebben nu al ruim 225 stageplaatsen en leerwerkplekken online bekend gemaakt via deze website.