Nieuws

Gezocht: jongeren voor de raad van advies


Welzijnskwartier-noordwijk-Hillegom-Lisse-TeylingenGezocht: ondernemende jongeren
Naast deelnemers voor MDT zijn we ook op zoek naar ondernemende jongeren uit Katwijk en de Bollenstreek die het leuk vinden om een plek te krijgen in de Raad van Advies. De Raad van Advies bestaat uit ondernemende jongeren tussen de 14 en 27 jaar die het leuk vinden om organisaties en de projectleider adviezen te geven over het ‘jongerenproof’ maken van maatschappelijke organisaties.

Zodoende kom ik bij uw Business Club (Lisse) uit. Ik ben benieuwd of u in uw netwerk nog ondernemende jongeren heeft die dit eventueel leuk vinden en hiervoor in aanmerking komen?

Wat levert het een jongere op?

  • Interessante trainingen over beleid en advies
  • Uitbreiding van het lokale/regionale netwerk
  • Van meerwaarde kunnen zijn voor organisaties en jongeren uit de regio

Wat verwachten wij van de Raad van advies?

  • Gevraagd en ongevraagd advies geven
  • x per jaar deelnemen aan de georganiseerde bijeenkomsten/trainingen tussen de projectleider en Raad van Advies
  • Als ambassadeur voor het MDT-project optreden
  • Minimaal 1 jaar en maximaal 2 jaar lid zijn

Meer algemene informatie kunt u vinden via: https://welzijnskwartier.nl
Een filmpje over MDT algemeen: https://www.youtube.com/watch?v=2QDIdOGS4UQ

Indien u suggesties, tips, vragen en/of opmerkingen heeft kunt u mij via contact opnemen met Peggy Stokkel:
Projectleider Maatschappelijke Diensttijd
06-121 021 18
Callaoweg 1
2223 AS Katwijk

Laatste nieuws

Formulieren avondklok
Als het noodzakelijk is dat u naar buiten gaat tijdens de avondklok, dan moet u het formulier ‘Eigen verklaring avondklok’ bij zich hebben. Als het nodig is dat u voor werk naar buiten gaat moet u ook een ‘Werkgeversverklaring avondklok’ kunnen laten zien.

Avondklok formulieren
Download hier de formulieren.Welzijnskwartier-noordwijk-Hillegom-Lisse-TeylingenVanaf februari 2021 organiseert Welzijnskwartier (Katwijk) in samenwerking met de welzijnspartners uit de Bollenstreek (Welzijn Teylingen, Welzijnskompas en Welzijn Noordwijk) het project: MDT. MDT is speciaal voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar uit de bovengenoemde regio’s die hun talenten willen ontdekken, nieuwe mensen en ervaringen willen opdoen en zodoende van meerwaarde kunnen zijn voor een maatschappelijke organisatie. We beginnen met 4 skills trainingen (in februari) en daarna gaan de jongeren gedurende 5 maanden een dagdeel per week vrijwilligerswerk doen bij een lokale organisatie.NBedrijfsleven-bollenstreek-dec-2020-kla een voortvarende start begin van het jaar kwam de corona crisis met bijna geen fysieke bijeenkomsten, maar heel veel vergaderen via beeldscherm en lobby achter de schermen.
Tijd voor een samenvatting van de speerpunten van Bedrijfsleven Bollenstreek in 2020.