Uitschrijven

Alles uit de kast om een tweede lock down te voorkomen!


Voorkom-tweede-lockdown-Covid-19

Alles moet uit de kast. Daarom doen we een klemmend beroep op iedereen in Nederland om de gedragsregels wérkelijk in acht te nemen en elkaar daar op aan te spreken. In het bijzonder doen wij een beroep op al onze leden om daar het voortouw in te nemen. Van de overheid vragen wij er alles aan te doen om de testcapaciteit en het sneltesten sneller op stoom te krijgen en naleving van de gedragsregels te handhaven. Langs deze weg brengen we graag driepunten onder uw aandacht:

1.Wat kunnen we zelf doen?
2.Wat is nodig vanuit het lokale en landelijke bestuur?
3.Onze inzet voor meer testcapaciteit, sneltesten, traceren en quarantaine!

brandbrief-Ingrid_Thijssen_voorzitter_VNO-NCW

Laatste nieuws

Onderwijs-en-Arbeidsmarkt-Duin-en-BollenstreekOntmoeten en inspireren wat leidt tot samenwerken. Met nieuwe contacten, inzichten en vervolgafspraken in de agenda naar huis. Dat is waar ons event ‘Horen, zien en … doen!’ over gaat op :
Meld je aan!
woensdag 10 november 2021 van 15.00 – 18.00 uur.Vereniging-Nederlandse-Gemeenten-VNGHet Nederlands Comité voor Ondernemerschap en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat laten momenteel een onderzoek uitvoeren naar de dienstverlening van (semi)overheidsorganisaties voor MKB-ondernemers. 

Al het nieuws: