Nieuws

Event in Space - 50 jaar maanlanding


Space Expo viert ‘50 jaar maanlanding’ met een spectaculair ‘Event in Space’ met exclusieve presentatie van André Kuipers, interessante sprekers en een ‘buitenaards’ optreden.

Beeldmerk Space connect 1a

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de hele wereld aan de buis zat gekluisterd toen de eerste mens, Neil Armstrong, op 20 juli 1969 de eerste stappen op de maan zette. Terwijl Armstrong dit deed sprak hij de legendarische woorden: “That's one small step for a man, one giant leap for mankind”.

Deze historische gebeurtenis vieren we graag met u tijdens een feestelijke bijeenkomst op vrijdag 28 juni 2019 van 17.00-20.00 in het ruimtevaartmuseum Space Expo in Noordwijk, tussen de raketten en ons spectaculaire maanlandschap.

Early Bird tarief van €45,- p.p. inclusief hapjes en drankjes
De aanmeldingen stromen binnen, al meer dan de helft van de 300 tickets zijn gekocht. Zorg dat u er ook bij bent, reserveer uiterlijk 4 juni a.s. en profiteer van het ‘Early Bird’ tarief van slechts €45,- p.p.

Wat betekent ruimtevaart voor onze maatschappij
We laten zien wat ruimtevaart tegenwoordig voor onze maatschappij betekent tijdens dit unieke event in het museum met spannende ruimtesfeer. Het wordt een inhoudelijk sterk infotainment programma.

André Kuipers: Exclusieve presentatie over maanreizen
ESA-astronaut André Kuipers geeft u een boeiende presentatie over ‘Terug naar de Maan’. Hoe waren de eerste maanreizen, welke actuele plannen liggen er om weer terug te gaan naar de maan en wat is daar allemaal voor nodig?

Verrassende 'buitenaardse' optredens en presentaties
Daarnaast is er een presentatie van een innovatieve kunstenaar over ruimte afval en een wetenschapper die meer vertelt over Space 2.0 en de consequenties van satellietdata. U kunt luisteren naar ‘buitenaardse’ Space-muziek, live gecreëerd door een visual & sound artist. Bluezone creëert geluiden door ultrasone radiogolven te manipuleren met de weerstand van het lichaam met zelfgemaakte futuristische instrumenten. De muziek in combinatie met de performance is een lust voor oog en oor. Hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Kortom, dit wordt een unieke middag en avond!

TV-presentator Bert Kuizenga
De presentatie ligt in handen van TV-presentator Bert Kuizenga en we vragen aandacht voor duurzaamheid en onze kwetsbare planeet aarde.

Goed doel
Door de ruimtevaart kunnen we problemen op aarde in beeld brengen en monitoren. De opbrengst van dit event wordt gebruikt om een deel van de tentoonstelling te vernieuwen. Zo kan Space Expo de bezoekers blijvend inspireren met de wonderen van de ruimte en hen aanmoedigen om beter voor onze aarde te zorgen en daarnaar te handelen. Door te komen draagt u daaraan bij.

Space Gala 2020
Space Connect wordt dit jaar georganiseerd in plaats van het jaarlijkse Space Gala en net als het Gala mede mogelijk gemaakt door onze partner Radisson Blu Palace Hotel en diverse andere betrokken sponsors. In 2020 is het Space Gala weer terug en vindt de jubileumeditie plaats.

Compilatiefoto 2

‘Maanzinnig’ VIP-arrangement
Beleef Space Connect als VIP, op de eerste rang aan de Catwalktafel in de ‘Central Core’. Op nog geen meter afstand geniet u van sprekers, entertainment, hapjes en drankjes. Als VIP gast wordt u, voordat het event van start gaat, om 15.30 ontvangen door museumdirecteur Rob van den Berg, u krijgt een rondleiding van hem met de meest bijzondere verhalen over de meest unieke voorwerpen.

Bij de Soyuz Capsule wordt u ontvangen met champagne en proost u op de toekomst. U wordt hier verwend met oesters en andere luxe maaltijd vervangende hapjes. U neemt plaats in de Soyuz Capsule op de stoel van de legendarische astronaut André Kuipers en dit wordt door een professionele fotograaf vastgelegd. Na afloop krijgt u een leuk aandenken met handtekening inscriptie van André als herinnering aan dit memorabele event. U draagt hiermee bij aan het goede doel en als dank zorgen wij dat uw logo onder de aandacht komt bij een groot aantal bedrijven en particulieren.

Let’s meet & connect in Space!
Kom samen met uw partner, vrienden, collega’s en/of relaties naar dit feestelijke ‘Event in Space’. Dresscode is business-casual en iedereen is van harte welkom! U gaat vol inspiratie en nieuwe ontmoetingen weer naar huis!

Ticketprijzen, aanmelden, sponsoring en info
Early Bird: €45,- p.p. incl. drankjes & hapjes, te reserveren t/m 4 juni 2019.
Regular: €49,- p.p. incl. drankjes & hapjes, te reserveren v.a. 5 juni 2019.
VIP: €195,- p.p. incl. VIP-activiteiten, entree, drankjes & maaltijd vervangende hapjes. (Zie hieronder)
Info, sponsoring of VIP-aanmelding: Nexclusive Events: 06-25028473 - spacegala@nexclusive.nl

space-expo      aanmelden

Laatste nieuws

In 2017 heeft gemeente Lisse de Toekomstvisie voor Lisse in 2030 geschreven. Deze ideeën worden nu uitgewerk. Hoe ziet ondernemerschap eruit in Lisse? Hoe past dit bij de kwaliteiten van Lisse? En natuurlijk moeten we ook keuzes maken.logo-economic-boardNa een hoopvolle zomer gaan we met de nieuwste maatregelen helaas weer een stap terug de coronacrisis in. Onderzoeksbureau Blaauwberg schetste ons eerder al de drie fasen van een epidemiologische crisis: de fase van de hamer (lockdown), de fase van de dans en de overgangsfase. In welke fase we ons komende maanden begeven is op dit moment helaas nog lastig in te schatten. Terug naar een intelligente lockdown?

[Klik hier en lees meer op de site van het Economic Board]Voorkom-tweede-lockdown-Covid-19

De toename van het aantalCOVID-19 besmettingen is onrustbarend. Als het zo door gaat raakt de zorg opnieuw overbelasten zal het kabinet niet anders kunnen dan nieuwe maatregelen nemen. Al dit weekend wordt daarover gesproken. Een tweede lockdown dreigt, met alle draconische gevolgen voor ondernemers, werknemers en de economie van dien. Als ons gedrag niet verandert, wordt het ongelofelijk lastig om dat te voorkomen.