Nieuws

Judith vertelt ..... over je visitekaartje!


Ze heeft de smaak te pakken, niet alleen van wijn, maar ook van de contacten binnen Business Club Lisse. Hoe dat werkt? Gewoon jezelf zijn!
Lees meer op de blog van Judith. (Oh ja, kom nog eens terug op haar blog, dat zijn leuke artikelen!)
[Naar de (of is het het? Studio Tweevoud weet het!) blog van Judith]

Studio-Tweevoud-Judith-de-Krijger

Laatste nieuws

Onderwijs-en-Arbeidsmarkt-Duin-en-BollenstreekOntmoeten en inspireren wat leidt tot samenwerken. Met nieuwe contacten, inzichten en vervolgafspraken in de agenda naar huis. Dat is waar ons event ‘Horen, zien en … doen!’ over gaat op :
Zet deze datum vast in je agenda!
woensdag 10 november 2021 van 15.00 – 18.00 uur.Vereniging-Nederlandse-Gemeenten-VNGHet Nederlands Comité voor Ondernemerschap en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat laten momenteel een onderzoek uitvoeren naar de dienstverlening van (semi)overheidsorganisaties voor MKB-ondernemers.Stageplek-Bedrijfsleven-BollenstreekStudenten van mboRijnland die op zoek zijn naar een stageplaats kunnen nu afspraken inplannen met bedrijven via www.stagebeurs071.nl. Bedrijven en organisaties uit regio Leiden, Katwijk en de Duin- en Bollenstreek hebben nu al ruim 225 stageplaatsen en leerwerkplekken online bekend gemaakt via deze website.