Nieuws

Judith vertelt ..... over je visitekaartje!


Net aan het netwerken? Judith is een van onze recentere leden, maar ontbreekt bijna nooit. Weet je hoe dat komt? 

Ze heeft de smaak te pakken, niet alleen van wijn, maar ook van de contacten binnen Business Club Lisse. Hoe dat werkt? Gewoon jezelf zijn!
Lees meer op de blog van Judith. (Oh ja, kom nog eens terug op haar blog, dat zijn leuke artikelen!)
[Naar de (of is het het? Studio Tweevoud weet het!) blog van Judith]

Studio-Tweevoud-Judith-de-Krijger

Laatste nieuws

In 2017 heeft gemeente Lisse de Toekomstvisie voor Lisse in 2030 geschreven. Deze ideeën worden nu uitgewerk. Hoe ziet ondernemerschap eruit in Lisse? Hoe past dit bij de kwaliteiten van Lisse? En natuurlijk moeten we ook keuzes maken.logo-economic-boardNa een hoopvolle zomer gaan we met de nieuwste maatregelen helaas weer een stap terug de coronacrisis in. Onderzoeksbureau Blaauwberg schetste ons eerder al de drie fasen van een epidemiologische crisis: de fase van de hamer (lockdown), de fase van de dans en de overgangsfase. In welke fase we ons komende maanden begeven is op dit moment helaas nog lastig in te schatten. Terug naar een intelligente lockdown?

[Klik hier en lees meer op de site van het Economic Board]Voorkom-tweede-lockdown-Covid-19

De toename van het aantalCOVID-19 besmettingen is onrustbarend. Als het zo door gaat raakt de zorg opnieuw overbelasten zal het kabinet niet anders kunnen dan nieuwe maatregelen nemen. Al dit weekend wordt daarover gesproken. Een tweede lockdown dreigt, met alle draconische gevolgen voor ondernemers, werknemers en de economie van dien. Als ons gedrag niet verandert, wordt het ongelofelijk lastig om dat te voorkomen.