Nieuws

Beste Corsovriend / Corsovriendin


Beste corsovriend-corsovriendin,
 
Afgelopen week zijn wij opgeschrikt door het bericht dat onze voorzitter Leo van der Zon plotseling is overleden. Voor ons is het nog steeds niet te bevatten.

Wij hebben besloten om de presentatieavond op 14 februari door te laten gaan. Leo zou dit niet anders gewild hebben. Echter de bussinessmeeting voorafgaande aan deze bijeenkomst komt te vervallen. Wij verwelkomen u graag tussen 19.30 – 20.00 uur voor de presentatieavond.
 
Mede namens het bestuur Bloemencorso Bollenstreek,
Gerrit Rutgerink, vice-voorzitter

Voorafgaande aan de presentatieavond van het Bloemencorso 2018 nodigen wij u van harte uit voor een korte bussiness-meeting in Regiozaal 5, op woensdag 14 februari 2018 hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden, Warmonderweg 8, 2171 AH Sassenheim.

Bloemencorso-vrienden-presentatie-1

Bloemencorso-vrienden-presentatie-2

Bloemencorso-vrienden-presentatie-3

Laatste nieuws

Per 1 juli  gaan de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus in. De achtste noodverordening zal snel volgen waarin de versoepelingen verwerkt zijn.Duurzame samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven: samen met mboRijnland opleiden voor de toekomst in hybride leertrajecten.
De werknemer van morgen zit vandaag nog op school. Hoe kan je als bedrijf bijdragen aan het opleiden van goed personeel? Naast het aanbieden van stageplaatsen werkt een aantal bedrijven in de regio inmiddels samen met het onderwijs in hybride leertrajecten voor mbo studenten.

[lees verder op de website van Bedrijfsleven Bollenstreek]Bedrijfsleven Bollenstreek wil graag met projectontwikkelaars en bouwbedrijven in gesprek over de problemen rond de huisvesting of woningbouw voor mbo geschoolden, praktisch geschoolden en arbeidsmigranten.