Nieuws

Beste Corsovriend / Corsovriendin


Voorafgaande aan de presentatieavond van het Bloemencorso 2018 nodigen wij u van harte uit voor een korte bussiness-meeting in Regiozaal 5, op woensdag 14 februari 2018 hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden, Warmonderweg 8, 2171 AH Sassenheim.

Bloemencorso-vrienden-presentatie-1

Bloemencorso-vrienden-presentatie-2

Bloemencorso-vrienden-presentatie-3

Laatste nieuws

Onderwijs-en-Arbeidsmarkt-Duin-en-BollenstreekOntmoeten en inspireren wat leidt tot samenwerken. Met nieuwe contacten, inzichten en vervolgafspraken in de agenda naar huis. Dat is waar ons event ‘Horen, zien en … doen!’ over gaat op :
Zet deze datum vast in je agenda!
woensdag 10 november 2021 van 15.00 – 18.00 uur.Vereniging-Nederlandse-Gemeenten-VNGHet Nederlands Comité voor Ondernemerschap en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat laten momenteel een onderzoek uitvoeren naar de dienstverlening van (semi)overheidsorganisaties voor MKB-ondernemers.Stageplek-Bedrijfsleven-BollenstreekStudenten van mboRijnland die op zoek zijn naar een stageplaats kunnen nu afspraken inplannen met bedrijven via www.stagebeurs071.nl. Bedrijven en organisaties uit regio Leiden, Katwijk en de Duin- en Bollenstreek hebben nu al ruim 225 stageplaatsen en leerwerkplekken online bekend gemaakt via deze website.