Nieuws

Beste Corsovriend / Corsovriendin


Beste corsovriend-corsovriendin,
 
Afgelopen week zijn wij opgeschrikt door het bericht dat onze voorzitter Leo van der Zon plotseling is overleden. Voor ons is het nog steeds niet te bevatten.

Wij hebben besloten om de presentatieavond op 14 februari door te laten gaan. Leo zou dit niet anders gewild hebben. Echter de bussinessmeeting voorafgaande aan deze bijeenkomst komt te vervallen. Wij verwelkomen u graag tussen 19.30 – 20.00 uur voor de presentatieavond.
 
Mede namens het bestuur Bloemencorso Bollenstreek,
Gerrit Rutgerink, vice-voorzitter

Voorafgaande aan de presentatieavond van het Bloemencorso 2018 nodigen wij u van harte uit voor een korte bussiness-meeting in Regiozaal 5, op woensdag 14 februari 2018 hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden, Warmonderweg 8, 2171 AH Sassenheim.

Bloemencorso-vrienden-presentatie-1

Bloemencorso-vrienden-presentatie-2

Bloemencorso-vrienden-presentatie-3

Laatste nieuws

In 2017 heeft gemeente Lisse de Toekomstvisie voor Lisse in 2030 geschreven. Deze ideeën worden nu uitgewerk. Hoe ziet ondernemerschap eruit in Lisse? Hoe past dit bij de kwaliteiten van Lisse? En natuurlijk moeten we ook keuzes maken.logo-economic-boardNa een hoopvolle zomer gaan we met de nieuwste maatregelen helaas weer een stap terug de coronacrisis in. Onderzoeksbureau Blaauwberg schetste ons eerder al de drie fasen van een epidemiologische crisis: de fase van de hamer (lockdown), de fase van de dans en de overgangsfase. In welke fase we ons komende maanden begeven is op dit moment helaas nog lastig in te schatten. Terug naar een intelligente lockdown?

[Klik hier en lees meer op de site van het Economic Board]Voorkom-tweede-lockdown-Covid-19

De toename van het aantalCOVID-19 besmettingen is onrustbarend. Als het zo door gaat raakt de zorg opnieuw overbelasten zal het kabinet niet anders kunnen dan nieuwe maatregelen nemen. Al dit weekend wordt daarover gesproken. Een tweede lockdown dreigt, met alle draconische gevolgen voor ondernemers, werknemers en de economie van dien. Als ons gedrag niet verandert, wordt het ongelofelijk lastig om dat te voorkomen.