Nieuws

Uitnodiging Be Brilliant netwerk event


Als warme relatie van Adamas willen we graag iets terug doen. Een mooie avond in het teken van "de Diamant van Adamas". Met bubbels, lekkere hapjes en een inspirerende trendwatcher. 
Om op een gezellige manier kennis te maken met Adamas Inloophuis en natuurlijk met andere ondernemers.

We zouden het leuk vinden als je dit event in je agenda zet. Meer informatie volgt tzt. 

Met hartelijke groet,
namens alle medewerkers van Adamas Inloophuis,

Annelies Osinga

Coördinator Marketing en FondsenwervingBe-briljant-evenement-hoofddorp

 

Inschrijving geopend: 14 feb: Be Brilliant netwerkevent

Laatste nieuws

Welzijnskwartier-noordwijk-Hillegom-Lisse-TeylingenVanaf februari 2021 organiseert Welzijnskwartier (Katwijk) in samenwerking met de welzijnspartners uit de Bollenstreek (Welzijn Teylingen, Welzijnskompas en Welzijn Noordwijk) het project: MDT. MDT is speciaal voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar uit de bovengenoemde regio’s die hun talenten willen ontdekken, nieuwe mensen en ervaringen willen opdoen en zodoende van meerwaarde kunnen zijn voor een maatschappelijke organisatie. We beginnen met 4 skills trainingen (in februari) en daarna gaan de jongeren gedurende 5 maanden een dagdeel per week vrijwilligerswerk doen bij een lokale organisatie.NBedrijfsleven-bollenstreek-dec-2020-kla een voortvarende start begin van het jaar kwam de corona crisis met bijna geen fysieke bijeenkomsten, maar heel veel vergaderen via beeldscherm en lobby achter de schermen.
Tijd voor een samenvatting van de speerpunten van Bedrijfsleven Bollenstreek in 2020.HLT-samenOp maandag 9 november heeft een brede controleactie plaatsgevonden. Onder coördinatie van het RIEC Den Haag hebben de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen met de politie, Omgevingsdienst, het OM, Douane en de Belastingdienst een reeks panden gecontroleerd op criminele activiteiten. Deze controles zijn bedoeld om tijdig eventuele misstanden te signaleren, te voorkomen en aan te pakken.