Nieuws

Uitnodiging Be Brilliant netwerk event


Be-briljant-evenement-hoofddorp-kl14 februari. De dag van de liefde. De dag dat Adamas 11 jaar bestaat.
De avond  van het "Be Brilliant"  netwerk event waar wij je voor willen uitnodigen. 

Als warme relatie van Adamas willen we graag iets terug doen. Een mooie avond in het teken van "de Diamant van Adamas". Met bubbels, lekkere hapjes en een inspirerende trendwatcher. 
Om op een gezellige manier kennis te maken met Adamas Inloophuis en natuurlijk met andere ondernemers.

We zouden het leuk vinden als je dit event in je agenda zet. Meer informatie volgt tzt. 

Met hartelijke groet,
namens alle medewerkers van Adamas Inloophuis,

Annelies Osinga

Coördinator Marketing en FondsenwervingBe-briljant-evenement-hoofddorp

 

Inschrijving geopend: 14 feb: Be Brilliant netwerkevent

Laatste nieuws

In 2017 heeft gemeente Lisse de Toekomstvisie voor Lisse in 2030 geschreven. Deze ideeën worden nu uitgewerk. Hoe ziet ondernemerschap eruit in Lisse? Hoe past dit bij de kwaliteiten van Lisse? En natuurlijk moeten we ook keuzes maken.logo-economic-boardNa een hoopvolle zomer gaan we met de nieuwste maatregelen helaas weer een stap terug de coronacrisis in. Onderzoeksbureau Blaauwberg schetste ons eerder al de drie fasen van een epidemiologische crisis: de fase van de hamer (lockdown), de fase van de dans en de overgangsfase. In welke fase we ons komende maanden begeven is op dit moment helaas nog lastig in te schatten. Terug naar een intelligente lockdown?

[Klik hier en lees meer op de site van het Economic Board]Voorkom-tweede-lockdown-Covid-19

De toename van het aantalCOVID-19 besmettingen is onrustbarend. Als het zo door gaat raakt de zorg opnieuw overbelasten zal het kabinet niet anders kunnen dan nieuwe maatregelen nemen. Al dit weekend wordt daarover gesproken. Een tweede lockdown dreigt, met alle draconische gevolgen voor ondernemers, werknemers en de economie van dien. Als ons gedrag niet verandert, wordt het ongelofelijk lastig om dat te voorkomen.