Nieuws

Uitnodiging Be Brilliant netwerk event


Als warme relatie van Adamas willen we graag iets terug doen. Een mooie avond in het teken van "de Diamant van Adamas". Met bubbels, lekkere hapjes en een inspirerende trendwatcher. 
Om op een gezellige manier kennis te maken met Adamas Inloophuis en natuurlijk met andere ondernemers.

We zouden het leuk vinden als je dit event in je agenda zet. Meer informatie volgt tzt. 

Met hartelijke groet,
namens alle medewerkers van Adamas Inloophuis,

Annelies Osinga

Coördinator Marketing en FondsenwervingBe-briljant-evenement-hoofddorp

 

Inschrijving geopend: 14 feb: Be Brilliant netwerkevent

Laatste nieuws

HLT-samenOp het bedrijventerrein Meer & Duin in Lisse zijn de voorbereidingen gestart voor de opzet van een Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Het doel is om met de gevestigde ondernemers, politie, brandweer en de gemeente Lisse samen toe te werken naar de voornaamste doelstellingen van een KVO, nl; Schoon, Heel en Veilige leef- en werkomgeving.OADB

OADB verbindt onderwijs en arbeidsmarkt van basisonderwijs tot universiteit.
Wij halen vragen en wensen op vanuit de scholen en opleidingen voor projecten, stages, maatschappelijke diensttijd, excursies, hybride onderwijs etc.
[Lees verder op de nieuwe website oadb.nl]Gemeente Lisse heeft woensdagavond samen met politie en Omgevingsdienst West Holland een pand gecontroleerd op bedrijventerrein Meer en Duin in Lisse. Dit soort controles zijn bedoeld om tijdig eventuele misstanden te signaleren, te voorkomen en aan te pakken. Uiteindelijk troffen de partners illegale bewoning, illegale bedrijvigheid en vermoedelijk van diefstal afkomstige goederen aan. Hierbij is een 33-jarige man afkomstig uit Haarlem aangehouden.