Nieuws

Uitnodiging Be Brilliant netwerk event


Als warme relatie van Adamas willen we graag iets terug doen. Een mooie avond in het teken van "de Diamant van Adamas". Met bubbels, lekkere hapjes en een inspirerende trendwatcher. 
Om op een gezellige manier kennis te maken met Adamas Inloophuis en natuurlijk met andere ondernemers.

We zouden het leuk vinden als je dit event in je agenda zet. Meer informatie volgt tzt. 

Met hartelijke groet,
namens alle medewerkers van Adamas Inloophuis,

Annelies Osinga

Coördinator Marketing en FondsenwervingBe-briljant-evenement-hoofddorp

 

Inschrijving geopend: 14 feb: Be Brilliant netwerkevent

Laatste nieuws

Onderwijs-en-Arbeidsmarkt-Duin-en-BollenstreekOntmoeten en inspireren wat leidt tot samenwerken. Met nieuwe contacten, inzichten en vervolgafspraken in de agenda naar huis. Dat is waar ons event ‘Horen, zien en … doen!’ over gaat op :
Zet deze datum vast in je agenda!
woensdag 10 november 2021 van 15.00 – 18.00 uur.Vereniging-Nederlandse-Gemeenten-VNGHet Nederlands Comité voor Ondernemerschap en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat laten momenteel een onderzoek uitvoeren naar de dienstverlening van (semi)overheidsorganisaties voor MKB-ondernemers.Stageplek-Bedrijfsleven-BollenstreekStudenten van mboRijnland die op zoek zijn naar een stageplaats kunnen nu afspraken inplannen met bedrijven via www.stagebeurs071.nl. Bedrijven en organisaties uit regio Leiden, Katwijk en de Duin- en Bollenstreek hebben nu al ruim 225 stageplaatsen en leerwerkplekken online bekend gemaakt via deze website.