Lid worden

Inschrijfformulier
 

Wilt u direct ook de uitgebreide informatie aanleveren voor de ledenpagina? Dat kan via het formulier "Aanleveren gegevens".

Welkom! 
Wij vinden het geweldig dat u geïnteresseerd bent om lid te worden van BCL! Meldt u aan als introducé om deel te nemen aan één van de komende evenementen. U wordt ter plekke door het bestuur van harte welkom geheten en bent u eenmaal lid dan maken we tijdens één van de bijeenkomsten voor u ruimte om uw bedrijf en u zelf te presenteren gedurende enkele minuten. Hoe u dat wilt inkleden is uiteraard geheel aan u. Mocht u een bezoek aan uw bedrijf willen organiseren t.b.v. de leden van BCL dan u kunt u daartoe altijd ondersteuning en begeleiding van de evenementencommissie vragen.

 
Elke 2e dinsdag
Onze evenementen vinden, in principe, altijd plaats op de 2e dinsdag van de maand plaats. Soms wijken we daar van af om te kunnen deelnemen aan grootschalige Lissese evenementen zoals de jaarlijkse Mosselparty die in samenwerking met andere organisaties plaatsvindt. Raadpleeg voor het aanvangstijdstip altijd onze website. Bent u lid van BCL dan kunt u zich aanmelden voor evenementen via deze website. Ruimschoots op tijd ontvangt u van ons een e-uitnodiging als reminder voor het volgende evenement zodat u altijd ruimte kunt houden in uw agenda.

 
Lidmaatschap
Om de kosten hoeft u het niet te laten. Deze bedragen 235,00 Euro per jaar. Onze factuur ontvangt u aan het begin van het jaar. De betaaltermijn bedraagt uiterlijk 30 dagen. Voor dit bedrag kunnen wij uw deelnamekosten (hapjes en drankjes) aan (bijna) alle BCL-activiteiten bekostigen. Onze leden zien uw komst met plezier tegemoet!