Business Club Lisse, de ondernemersvereniging van Lisse

Eerdere evenementen

dinsdag 12 november 2019, 18:00 - 21:30 uur

Thema avond bedrijfsbeveiliging

Locatie: Hotel Restaurant De Nachtegaal

Het is helaas al een aantal keer nieuws van de dag geweest. Ondernemers in Lisse die te maken hebben gehad met ongewenst bezoek of brand. Veilig ondernemen gaat iedere ondernemer in Lisse aan en daarom staat de volgende Business Club Lisse-avond op dinsdag 12 november in het teken van bedrijfsbeveiliging.

Beveiliging-Business-Club-Lisse-AvondAlgehele veiligheid voor álle ondernemers
Hierbij willen we je van harte uitnodigen voor de themabijeenkomst Bedrijfsbeveiliging op dinsdag 12 november in Hotel Restaurant De Nachtegaal in Lisse. Dit betreft een avond over de algehele veiligheid voor álle ondernemers in Lisse. De avond is bedoeld voor alle leden van Business Club Lisse, maar ook van Dorpshart Lisse en Horeca Lisse. Ook niet-leden zijn welkom op deze themabijeenkomst. Dus nodig ook je collega-ondernemers uit om mee te komen! De avond wordt mede mogelijk gemaakt door gelden uit het Ondernemersfonds Lisse.

Diverse sprekers aan het woord
Voor deze avond hebben we diverse partijen uitgenodigd. Burgermeester Lies Spruit zal de avond openen. Politie, Brandweer, Stichting Collectieve Beveiliging Bedrijventerreinen Lisse, Flexteam en Homma zullen vanuit hun ervaringen en expertise kennis delen en verschillende aspecten van veiligheid voor jou als ondernemer belichten. Heb je vragen, dan kun je aansluitend persoonlijk in gesprek gaan met deze partijen. Vast staat dat het een interessante avond wordt voor alle ondernemers in Lisse.

Programma:
Locatie: Hotel Restaurant De Nachtegaal
Datum: dinsdag 12 november 2019

18.00 – Inloop met soep en een broodje bij Restaurant De Nachtegaal
18.45 – Aanvang van het programma
20.00 – Napraten, borrel en tijd om persoonlijke vragen te stellen
21.30 – Afsluiting avond

Meld je tijdig aan
Wil jij deze themabijeenkomst niet missen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via onderstaand formulier.
We zien je graag de 12e!

Evenementencommissie
Business Club Lisse

Inschrijven 12 november
Thema-avond-beveiliging-Lisse

Klik hier voor de foto's van het vorige evenement


dinsdag 8 oktober 2019, 18:00 - 21:00 uur

BCL sluit zich aan bij Ondernemersfonds Lisse

ondernemersfonds_LisseIs Ondernemersfonds Lisse jou bekend?
Ondernemersfonds Lisse is een fonds van, voor en door ondernemers in Lisse. En geeft ondernemers kans om samen initiatieven op te zetten. 

Het geld uit het fonds kan namelijk gebruikt worden voor allerlei initiatieven die het ondernemersbelang ondersteunen. Op die manier geeft het fonds een flinke impuls aan de samenwerking tussen het bedrijfsleven, instellingen en de overheid, en aan de economische ontwikkeling van het bloemendorp Lisse. Ook voor jou als ondernemer en lid van de BCL kan dit heel interessant zijn!

Business-Club-LisseBCL sluit aan bij informatiebijeenkomst Ondernemersfonds
Op dinsdag 8 oktober wordt er door het Ondernemersfonds Lisse weer een informatiebijeenkomst georganiseerd. Dit valt toevallig samen met de traditionele tweede dinsdag van de maand waarop altijd een BCL evenement gepland staat. Omdat de bijeenkomst alle ondernemers in Lisse aangaat, sluit de Business Club Lisse deze avond graag aan bij de informatiebijeenkomst. Ben jij benieuwd naar de projecten, samenwerkingen en de plannen van het Ondernemersfonds? Wil je nieuwe contacten leggen, vragen stellen of ideeën inbrengen? Kom dan ook naar de informatiebijeenkomst. Het belooft een interessante avond te worden voor alle ondernemers! 

Het programma
De informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 oktober 2019
Locatie: De Proeverij | Bondstraat 1 | Lisse
Tijdstip: Vanaf 18:00 uur is er ontvangst met lekkere soep en een broodje

Vanaf 18.30 uur begint het programma, met:
- Opening door de voorzitter 
- Introductie Ondernemersfonds Lisse
- Projecten afgelopen half jaar
- Financiële stand van zaken- Bestedingsdoelen|
- Sluiting

Meld je aan voor 4 oktober!
Wil je deze informatiebijeenkomst niet missen? Meld je dan vóór 4 oktober aan! De organisatie verwacht een hoge opkomst en wil zich daarom goed kunnen voorbereiden. 

Inschrijven
Je bent van harte welkom, maar meld je wel even aan via onderstaand formulier. Introducees (ondernemers van Lisse) zijn welkom!
Tot de 8ste!

Evenementencommissie
Business Club Lisse

Inschrijven 8 oktober
BCL sluit zich aan bij Ondernemersfonds Lisse

 

Klik hier voor de foto's van het vorige evenement


dinsdag 24 september 2019, 21:00 - 23:00 uur

Kermisborrel

Chique-en-Simple-kl

Nog een paar weken en de Feestweek in Lisse barst weer los. Traditiegetrouw luiden we dit in met een gezellige Kermisborrel.

Kermisborrel bij Chique & Simpel vanaf 21.00 uur
We nodigen je graag uit om samen met andere ondernemers van Business Club Lisse een borrel te komen drinken. Dit jaar zijn we te gast bij Restaurant Chique & Simpel dat gerund wordt door Ferry en Cindy.

De Kermisborrel vindt daar plaats op dinsdag 24 september van 21.00 uur tot 23.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje is er de gelegenheid om bij te praten, contacten te onderhouden en nieuwe contacten te maken.

Vuurwerkshow
Wil je eerst de vuurwerkshow bekijken? Geen probleem! Deze start om 21.00 uur. Gezellig als je daarna nog in de gelegenheid bent om langs te komen.

Inschrijven
Je bent van harte welkom, maar meld je wel even aan via onderstaand formulier. Introducees zijn welkom!
Tot de 24ste!

Inschrijven (voor leden) Kermisborrel 2019

Evenementencommissie
Business Club Lisse


dinsdag 3 september 2019, 17:00 - 20:00 uur

2019-Business & Bites

Een nieuw initiatief van enthousiaste ondernemers in de Bollenstreek! Een groot netwerkevenement in de tuin van Huys Dever in Lisse om ondernemers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen.

Dit is een initiatief van meerdere ondernemers, maar Busines Club Lisse kan het je van harte aanbevelen!
Naast de evenementen en activiteiten van BCL is dit een mooie gelegenheid om ook andere ondernemers uit de hele Bollenstreek te ontmoeten.
Net als onze evenementen is het van belang je in te schrijven, dat kan hier: [www.business-bites.nl/aanmelden/]

Organisatie-Business-Bites

Begin september komt na de zomervakantie het drukke ondernemersleven weer op gang. Voor de organisatie van Business & Bites Bollenstreek een uitgelezen kans om opnieuw een grote netwerkbijeenkomst te organiseren. Een avond waarop bezoekers getrakteerd zullen worden op een bijzondere combinatie van hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken.

Het evenement wordt georganiseerd door een zestal ondernemers die steun krijgen van verschillende horecaondernemers, sponsors en regionale businessclubs. ‘Wij willen op 3 september weer een netwerkevent van formaat neerzetten. Vanuit de hele regio komt al langere tijd het geluid dat een grootschalige netwerkbijeenkomst wordt gemist. Met Business & Bites willen we hier weer invulling aan geven’, licht de organisatie toe.

Business & Bites Bollensteek is toegankelijk voor ondernemers en managers. Aanmelden voor het evenement is noodzakelijk en de inschrijving wordt binnenkort via de website geopend. All-in toegangskaarten kosten € 22,50 per stuk. Voor leden van de samenwerkende businessclubs zijn aparte afspraken gemaakt. Inmiddels zijn er ruim 200 kaarten afgenomen door verschillende sponsors voor relaties en medewerkers.

Business & Bites Bollenstreek zal op dinsdag 3 september worden georganiseerd van 17:00 tot 20:00 uur in de tuinen van ’t Huys Dever te Lisse. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van het evenement en op de website www.business-bites.nl

 


dinsdag 13 augustus 2019

Geen bijeenkomst

In augustus is er voor Business Club Lisse geen bijeenkomst


dinsdag 9 juli 2019, 16:00 - 23:00 uur

Culivaart

Rembrandt-muursteenLet op! Aanvangstijd 16:00 uur.

Culivaart en stadswandeling Rembrandt van Rijn

16.00: vertrek vanaf Haven 4 in Lisse met de bus richting Leiden
17.30: voorgerecht bij een restaurant in Leiden
18:00: Daarna maken we een boottocht en een stadswandeling richting de volgende restaurants voor het hoofdgerecht en het dessert.
22.30 worden we opgehaald met de bus en vertrekken richting Lisse.

Rondvaart-LeidenHet is altijd fijn als de uitnodiging goed gelezen wordt, maar deze keer is het essentieel om geen details te missen!

Op dinsdag 9 juli gaan we een fantastisch nieuw evenement beleven. De BCL golfdag heeft dit jaar plaats gemaakt voor een ander evenement, zodat alle leden deel kunnen nemen.
We gaan met de bus richting Leiden, waar we beginnen met een borrel en een voorgerecht. Vervolgens varen we met de boot richting het volgende restaurant waar we het hoofdgerecht geserveerd krijgen. Daarna maken we met een gids een Rembrandt van Rijn stadswandeling richting het laatste restaurant, daar zullen we het dessert nuttigen.

Het leuke van dit evenement is dat we maar liefst 3 sponsors onder onze leden bereid hebben gevonden om dit evenement te steunen.

De boot wordt gesponsord door Erik Seisveld van SNS Bollenstreek. sns-bank-lisse
Het voorgerecht wordt mede mogelijk gemaakt door Marjelle Vink van Optimum recruitment. Optimum-recruitment
Het hoofdgerecht wordt gesponsord door Eric Stroombergen van Van Velzen Accountants & Adviseurs. Van-Velzen-accountants

Het is van belang om via de officiële weg aan te melden (dus deze keer worden appjes en mailtjes écht niet als officiële aanmelding geregistreerd)

De inschrijving sluit op donderdag 4 juli, in verband met de organisatie.

Vermeld eventuele dieetwensen even apart bij de opmerkingen, dan kunnen wij dit doorgeven aan de restaurants.
We zijn helaas genoodzaakt om een vergoeding van 75 euro in rekening te brengen bij no-show.

Laten we hopen op een heerlijke zomeravond! Wij kijken er in elk geval naar uit.

De evenementencommissie

Schijf je hier in voor dit spectaculaire evenement!

Inschrijven
Dit evenement is alleen voor leden

Klik hier voor de foto's van het vorige evenement

 


donderdag 13 juni 2019, 17:00 - 20:00 uur

Haringparty 2019

haringparty_lisse

Locatie: Museum de Zwarte Tulp Grachtweg 2A, Lisse

Ieder jaar vieren we met Business Club Lisse de aankomst van de nieuwe haring met "onze" haringparty.
Dit jaar in de tuin van museum De Zwarte Tulp.
Bijzonder is dat de haringparty dit jaar in samenwerking met het Gilde van de Zwarte Tulp wordt georganiseerd. Wij zijn blij dat ook de Gilde leden aanwezig zullen zijn!

Aanmelden:
In verband met de inkoop is het van belang om op te geven of je aanwezig zult zijn, zodat het aantal personen bekend is.
De leden van het Gilde kunnen via hun kanaal aangeven of zij aanwezig zullen zijn.
Leden van BCL kunnen zoals gebruikelijk inschrijven via deze website.
Wil je een introducee meenemen, dan kan dat, per lid kan 1 introducee worden uitgenodigd, geef het wel op via het formulier, anders ontstaat er een verrassing bij de entree.

De haring wordt natuurlijk weer verzorgt door vis- en cateringspecialist BAAIJ FISH uit Lisse.
Entreekaarten zijn ook te koop in de winkel.
Haringparty-Lisse-13-juni-2019-klBekijk hier de flyer

Inschrijven (voor leden) haringparty donderdag 13 juni 2019

↓ ↓ ↓ Kijk na verzenden ook even hieronder voor het volgende evenement Culivaart, dat mag je niet missen!
Noteer vast in je agenda! ↓ ↓ ↓ 

Organisatie door:

  • Businessclub Lisse
  • Museum De Zwarte Tulp
  • Baaij Fresh
  • Schrijer Horeca

dinsdag 14 mei 2019, 17:00 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek Smaakhuis Lisse

Smaakhuis-LisseLocatie: Smaakhuis, Kanaalstraat 80 in Lisse.

Deze keer zijn we bij Smaakhuis in Lisse, dé culinaire cadeauwinkel van de Duin- en Bollenstreek. Natuurlijk kennen velen van ons de winkel al, maar wat gebeurt daar nou eigenlijk precies? Dat gaan we beleven en proeven op dinsdag 14 mei.
We worden meegenomen in de wereld van noten, delicatessen, olijfolie, kaas, een groot assortiment wijnen en meer dan 550 (!) variëteiten bier. Onze gastheren zijn eigenaar Ingmar Brom en ambassadeur Arnoud Smid, eigenaar van BeppeDeli, exporteur van noten en importeur-groothandel van een prachtig assortiment levensmiddelenspecialiteiten.
Natuurlijk is er, zoals altijd, ook weer tijd om te netwerken.
Meld je aan voor een smaakvolle avond, en neem gerust een introducee mee met interesse in onze businessclub!

Schijf je hier in voor het bedrijfsbezoek bij Smaakhuis Lisse

Inschrijven

 Foto's vorig evenement:dinsdag 9 april 2019, 17:00 - 19:00 uur

Algemene Leden Vergadering 2019

Business Club Lisse uitnodiging ALV en een interessante spreker!

Haven-4-LisseVoor de Algemene leden vergadering zijn we dit jaar te gast bij Haven 4 in Lisse.
Ruime parkeergelegenheid en goed bereikbaar!

Natuurlijk is een ALV een verplicht nummer, maar ook nu wil je er toch weer bij zijn!
De standaard agenda zal de voorzitter vlot afwerken. Daarna komen de nieuwtjes en bijzonderheden van komend jaar aan de beurt. En als toetje een lokale spreker en voor velen een bekende met een verhaal dat je gehoord moet hebben!

17.00 ontvangst
17.15 start Algemene ledenvergadering
18.15 start spreker Hans Luiken
18.45/19.00 Indisch buffet met nasi, saté en allerlei bijbehorende gerechten.
20.00 einde

Schijf je in en lees dan verder over Hans Luiken

Inschrijven
Please confirm that you are not a script by entering the letters from the image.

 


Hans-Luiken

Onderdompelsessie van Hans Luiken met als thema:
Mobiel beter zaken doen!

Google heeft jaarlijks meer dan 1 triljoen (dat is een 1 met 18 nullen) zoekopdrachten en dat aantal groeit nog steeds.
Meer dan 70% daarvan komt voort uit mobiel, en zo’n 63% van die zoekopdrachten leidt binnen een uur tot actie. Toch staan veel bedrijven er mobiel niet goed voor, al denken ze zelf dat het wel meevalt. Mobiel gezocht en gevonden worden is echt iets anders dan vindbaar zijn via laptop of desktop. En mobiel zaken doen gaat veel verder dan een website die ‘responsive’ is.

Rasondernemer Hans Luiken laat zien waarom het tegenwoordig een must is om ‘mobile first’ te denken en deelt zijn visie graag met u.
Hij toont concrete voorbeelden van waar het niet goed gaat én waar het juist wel goed gaat in de wereld van mobile marketing.
En zoals we van Hans mogen verwachten, zal het geen abstract verhaal worden, maar een sessie die juist heel concreet is voor ons MKB-ers. Hans zijn eye-openers en verslikmomenten zullen elkaar in een rap tempo volgen. Als marketeer werkt hij veel vanuit het gevoel, maar
harde cijfers zullen zeker niet ontbreken. Ook zal Hans u overtuigen waarom u nu echt eens met reviews aan de slag moet.
Ongewijzigd beleid is vandaag de dag volgens Luiken geen optie meer!

Hans zijn energie is aanstekelijk en hij durft zich ook zeker kwetsbaar op te stellen. Tijdens zijn 24-jarig ondernemerschap heeft hij natuurlijk zelf ook wel eens zijn twijfels gehad of is hij onzeker geweest. Maar Hans weet inmiddels zeker dat er achter elke bedreiging een nieuwe kans wacht. En hij deelt zijn kennis én ervaring graag met u!

U begrijpt het waarschijnlijk al, bij Hans gaat het om ondernemerschap, marketing en verkoop. Hij dompelt u onder op een manier waarop alleen hij dat kan: scherp, verrassend en inspirerend. En nu dus vooral mobiel!

 


dinsdag 12 maart 2019, 17:00 - 20:00 uur

Speeddaten bij De Nachtegaal

Speeddaten-hotel-restaurant-nachtegaal-lisseLocatie:     Hotel restaurant De Nachtegaal, Heereweg 10 in Lisse
Tijd:          17.00 tot 20.00 uur

Wist je dat echt netwerken inhoudt dat je tijdens een bijeenkomst zo veel mogelijk verschillende mensen spreekt? Ja, natuurlijk weten we dat. Maar doen we het ook? Of is het toch wel gezellig (en makkelijk) om aansluiting te zoeken bij mensen die je al kent? Wij denken het laatste.

En daarom gaan we het eens een keer helemaal anders doen. We gaan onder begeleiding van Dennis Captein (Into Business) eens kijken of we elkaar (nog) beter kunnen leren kennen. Leuk om eens 1 op 1 te horen van je collega-ondernemers wat ze nou écht bezig houdt. En een goede manier voor de leden die nog niet zo lang bij Businessclub Lisse zijn om aansluiting te vinden bij andere leden.

Natuurlijk verenigen we het nuttige met het aangename, en worden we deze avond voorzien van een drankje en een klein hapje.
We hopen veel leden te mogen verwelkomen, want hoe meer leden hoe succesvoller de avond. Neem gerust een introducee mee met interesse voor onze club.

Voor de catering is het fijn te weten hoeveel bezoekers wij mogen verwachten.

Inschrijven voor leden


maandag 4 maart 2019, 19:15 - 22:00 uur

2019-Presentatie uitkomsten onderzoek vertegenwoordiging Business Club Lisse

Locatie: De Proeverij, Bondstraat 1,  2161 HA Lisse

BCL-onderzoek-Lisse-kl

Dat een ondernemersvereniging als doel heeft om ondernemers met elkaar te verbinden en op te komen voor de belangen van ondernemers, lijkt logisch. Maar kloppen deze doelen ook met de verwachtingen van de ondernemers zelf in Lisse? Deze vraag heeft Business Club Lisse (BCL) de afgelopen maanden laten onderzoeken door Solve Consulting.

Als lid van Business Club Lisse heeft u eerder een uitnodiging ontvangen deel te nemen aan dit onderzoek. Ook ondernemers uit Lisse die geen lid zijn hebben deelgenomen aan het onderzoek. Op maandagavond 4 maart wordt het onderzoek gepresenteerd en wij nodigen iedere ondernemer gevestigd in Lisse hier graag voor uit.

‘We vinden het belangrijk dat Business Club Lisse goed inspeelt op de verwachtingen van de ondernemers die lid zijn van onze vereniging, legt Eric Stroombergen interim-voorzitter van de BCL, uit. ‘Het is belangrijk dat een ondernemersvereniging een toegevoegde waarde heeft voor de ondernemer. Dus niet alleen voor de gezelligheid, maar juist ook voor de betrokkenheid onder elkaar, het behartigen van belangen bijvoorbeeld in de politiek en uiteraard de verbinding met elkaar. We hebben daarom Solve Consulting gevraagd om zich te verdiepen in de ondernemersvertegenwoordiging in de gemeente Lisse. Met de resultaten en aanbevelingen kunnen we onze activiteiten beter laten aansluiten bij de verwachtingen van de ondernemers in Lisse. Waardoor we de toegevoegde waarde van Business Club Lisse ook verstevigen', aldus Eric.

Tijdens het onderzoek is uitgebreid gekeken naar ondernemingen in Lisse, de industrieterreinen en het buitengebied. Solve Consulting heeft een enquête opgesteld die kon worden ingevuld door alle ondernemers in Lisse. Daarnaast zijn interviews gehouden met diverse ondernemers. Vervolgens heeft het onderzoeksteam met deze kennis een rapport opgesteld met aanbevelingen.

De uitkomsten van dit rapport worden door het team gepresenteerd aan alle ondernemers van Lisse op maandag 4 maart in De Proeverij in het centrum van Lisse. Dit is voor ondernemers die nog niet bekend zijn met de Business Club Lisse meteen de gelegenheid om kennis te nemen van de mogelijkheden en toegevoegde waarde van een lidmaatschap.

Alle ondernemers die gevestigd zijn in de gemeente Lisse zijn van harte uitgenodigd om kennis te nemen van het onderzoek door het team van Solve Consulting.

Voor de catering is het fijn te weten hoeveel bezoekers wij mogen verwachten.

Inschrijven


dinsdag 12 februari 2019, 17:00 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek De Oude Pastorie

Locatie: De Oude Pastorie, Grachtweg 2 in Lisse
Tijd: 17.00 tot 19.00
Website: www.deoudepastorielisse.nl

Business borrel en bedrijfsbezoek

Business Club Lisse is te gast bij De Oude Pastorie in Lisse. Onder het genot van een hapje en een drankje krijgen we de geschiedenis van deze parel te horen, en hebben we tijd om te netwerken.

De-oude-pastorie-lisseDe Oude Pastorie is één van de bekendste monumentale panden van Lisse en de Bollenstreek en dateert uit 1876. Het is niet alleen een plek waar u samen komt en heerlijk biologisch kunt eten, maar ook kunt overnachten. Naast een Bed&Breakfast en een eetkamer, is in de Oude Pastorie ook de kledingboetiek Chaveli’s en het re-integratiebedrijf Work2Work gevestigd.

Schrijf op tijd in; er is een beperkte capaciteit van maximaal 45 personen.

 

 

Zonder inschrijving kunt u niet deelnemen! Vul aub hieronder het formulier in.

 

Inschrijven
Please confirm that you are not a script by entering the letters from the image.


dinsdag 8 januari 2019, 20:00 - 11:59 uur

2019 Nieuwjaar

Nieuwjaarsreceptie BCL, HCL en Dorpshart Lisse
Floralis-Lisse-gebouw-2

Datum: dinsdag 8 januari 2019
Tijd: 20.00 tot 23.30
Locatie: Floralis, Grandcafé Cineac, Floralisplein

Nieuwjaar-Business-Club-Lisse-2019
 
Op dinsdag 8 januari proosten we met elkaar op een ondernemend 2019.
We kijken vooruit naar het komende jaar onder het genot van een hapje en een drankje.

De nieuwjaarsreceptie is een gezamenlijk event van de ondernemersverenigingen die onder Alverha vallen.
Het is altijd een goed bezocht event, dus bij uitstek de gelegenheid om bij te praten of juist kennis te maken met collega-ondernemers en leden van de gemeenteraad.
Wij zien jullie aanmelding met enthousiasme tegemoet!
Ook introducees met belangstelling voor onze businessclub zijn van harte welkom om kennis te komen maken. Vermeld deze aub in de aanmelding.

Dresscode: feestelijk


Zonder inschrijving kunt u niet deelnemen! Dus vul hieronder het formulier in.

Deelname voor leden van de aangesloten verenigingen is zonder kosten, er worden echter kosten gemaakt op basis van het aantal inschrijvingen. Het is daarom van belang dat wij weten wie er aanwezig zullen zijn.

Inschrijven

15 december 2018 - 10 januari 2018

Nieuwjaar 2018

Nieuwjaar-Business-club-lisse

 

Nieuwjaarsreceptie Business Club Lisse

Datum: dinsdag 9 januari 2018
Locatie: Haven 4 in Lisse
Tijd: 20.00 - 00.00 uur
 

Business Club Lisse nodigt u van harte uit om samen te proosten op het nieuwe jaar.
Vanaf 20.00 uur is de zaal geopend en wordt u ontvangen met een glas bubbels.
Om 20.30 uur zal onze voorzitter vooruitblikken op 2018.

 

Daarna wordt het een gezellige, verrassende, betoverende avond om gezellig met elkaar te genieten van een hapje en een drankje.

 

Aanmelden kan alleen via bovenstaande knop, alleen aanmeldingen via de officiële weg worden in behandeling genomen.
Ook leden van Horeca Club Lisse en Koopcentrum Lisse zijn van harte welkom. Daarnaast staat de avond open voor aspirant-leden om als introducee een kijkje te nemen bij Business Club Lisse

 

 


dinsdag 11 december 2018, 17:00 - 20:30 uur

Eindejaar 2018

Restaurant-de-Engel-Lisse-kl

Datum: dinsdag 12 december 2018
Locatie: Hotel Restaurant De Engel

Alweer het laatste evenement van Business Club Lisse in 2018. Traditioneel kijken we kort terug op het afgelopen jaar in en rond Lisse en onze BCL. Dat doen we ditmaal bij een van onze leden: Hotel-Restaurant de Engel in Lisse.

De Engel, hotel, restaurant, bar en zalencentrum ligt in het buurtschap de Engel in Lisse. De naam komt uit  de 17e eeuw en luide ooit Herberg de Witte Engel.

Bloemen spelen een belangrijke rol voor de Engel. Zo trekt jaarlijks het beroemde bloemencorso voorbij aan het restaurant en zijn de hotelkamers met bloemenprint gedecoreerd. Een kleurrijke erfenis uit de jaren ’20 toen de bloembollenhandel floreerde in De Engel en daarom bekend stond. In die tijd bestond café De Engel al enige decennia. Begonnen als café in 1897, is het in 1929 overgenomen door familie Juffermans en uitgegroeid tot fenomeen in de duin- en bollenstreek en de naam ‘bij Juf’ is inmiddels een begrip. Naast een heerlijke borrel biedt De Engel locatie aan bruiloften en feesten en onze Business Club Lisse.

Met trots staat inmiddels de 3e generatie Juffermans aan het roer waarbij er dagelijks gewerkt wordt aan het creëren van een vriendelijke en gastvrije omgeving. Recent is een nieuwe zaal in gebruik genomen, daar worden wij ontvangen.

We krijgen deze avond een walking dinner gepresenteerd zodat we na de korte terugblik van de voorzitter en de mededelingen uitgebreid met andere ondernemers kunnen bijpraten over de ontwikkelingen van 2018.

Natuurlijk willen we graag weten wie en daarmee hoeveel leden we mogen verwachten, zodat het walking dinner prima op maat kan worden geserveerd.

De eindejaar bijeenkomst heeft een iets besloten karakter, maar is ook weer prima geschikt om ondernemers met interesse voor Business Club Lisse uit te nodigen als introducee.
Kijk nog even naar de spelregels hieromtrent. [zie spelregels]


Zonder inschrijving kunt u niet deelnemen! Dus vul hieronder het formulier in.

Deelname voor leden is zonder kosten, er worden echter kosten gemaakt op basis van het aantal inschrijvingen. Bij no-show zullen wij u daarom een bedrag van € 25,00 pp in rekening.

Inschrijven

 

 


dinsdag 13 november 2018, 15:30 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek MEKO-Hulsebosch

Businessclub LisseBusinessclub LisseBedrijfsbezoek bij Meko Hulsebosch.

Datum: 13 november 2018
Locatie: Meko Hulsebosch Veenenburgerlaan 73 A, Hillegom
Tijd: 15.30 - 19.00 uur
de360fotograaf.nl-2018-MEKO-Hulsebosch-2
Bij ons volgende event op 13 november gaan we op bedrijfsbezoek. We zijn te gast bij een prachtig bedrijf in onze mooie Bollenstreek: Meko Hulsebosch.

Als evenementencommissie zijn wij natuurlijk al even langs geweest, we stonden te kijken van wat daar allemaal achter de schermen gebeurd! 
Hier vindt de verwerking van bol tot compleet arrangement plaats, en alles wat daarbij komt kijken.

Je kunt na dit bezoek geen eindproduct meer zien zonder aan dit bedrijf bij ons in Lisse te denken!
Vergeet deze datum dus vooral niet in de agenda te zetten, dit bedrijfsbezoek is meer dan de moeite waard. 

We starten met een drankje bij de ontvangst, en krijgen daarna een rondleiding. Na de rondleiding is er ook nog tijd om bij te praten met bestaande en nieuwe relaties.

Heb je een relatie welke je ook graag eens met onze Business Club Lisse bekend wil laten maken? Dit is een mooie gelegenheid!

Graag tot 13 november! 
De evenementencommissie
evenementen@businessclublisse.nl


Zonder inschrijving kunt u niet deelnemen! Dus vul hieronder het formulier in.

Inschrijven

 

 

[Klik hier voor de foto's van ons vorige evenement, het bedrijfsbezoek bij Mirage]


dinsdag 9 oktober 2018, 17:00 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek op locatie presentatie Mirage

Datum:  dinsdag 9 oktober 2018 Mirage-Jeroen-en-Arjan
Tijd: 17.00 - 19.30 uur
Locatie: Haven 4 in Lisse

Mirage ICT-Services nodigt u graag uit voor deze speciale BCL bijeenkomst om onder het genot van een drankje kennis te maken met onze diensten en producten. Mirage zal jullie deze avond meenemen in hun wereld van ontwikkelingen. Ook zullen Canon, HP en Microsoft aanwezig zijn om hun producten fysiek aan u te presenteren. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd niet op het hoofdkantoor van Mirage in Amsterdam-Zuidoost maar bij Haven4, Haven 4 te Lisse. U bent welkom vanaf 17:00 uur en het zal duren tot 19:30 uur. 

Voor degene die een visitekaartje meenemen verloten wij aan het einde van de avond een aardigheidje.

Maar.... wel even aanmelden:

Inschrijven

 

 


dinsdag 25 september 2018, 21:00 - 23:00 uur

Kermisborrel 2018

feestweek_lisseDe feestweek in Lisse is een welbekend fenomeen. Het leven in het dorp ziet er een week lang iets anders uit als normaal. Op dinsdag 25 september opent de kermis, en traditiegetrouw houdt BCL dan de kermisborrel. Dit jaar doen we dat bij Eetcafé Lef aan Het Vierkant, zodat we om 21.00 eventueel het vuurwerk bij het raadhuis kunnen zien.

Boris en Annemiek van Eetcafé Lef zijn onze gastheer en gastvrouw. Zij zijn inmiddels bekende Lissers, bijna iedereen heeft wel eens een borrel gedronken bij hen aan de bar in Het Café, of een biefstukje gegeten in het restaurant.

Introducees die interesse hebben in onze businessclub zijn van harte welkom om kennis te komen maken.

De avond is rond 23.00 uur afgelopen.

 

Proost, op een mooie start van de feestweek!
De evenementencommissie

evenementen@businessclublisse.nl

Zonder inschrijving kunt u niet deelnemen! Dus vul hieronder het formulier in.

Inschrijven


dinsdag 11 september 2018, 13:00 - 20:30 uur

Business Club Lisse golfdag 2018

BCL Golfdag 2018
Op dinsdag 10 juli vindt de jaarlijkse golfdag van Business Club Lisse plaats.Dit jaar gaan we naar de Haarlemmermeersche Golf Club. (adres: Spieringweg 745, 2142 ED Cruquius)

Deze afwisselende baan ligt in het gebied tussen de Ringvaart, het Floriade terrein en het Meerbos. Een oase van rust midden in de drukke randstad.
Haarlemmeermeersche_Golfclub

Er is keuze tussen 18 holes, 9 holes of een clinic.

Programma:

12.45 uur ontvangst 18 holes
13:30 uur  starttijd 18 holes
14.30 uur starttijd 9 holes en clinic
17.30 uur einde wedstrijd en clinic, borrel + hapje
19.00 uur diner
20.30 uur einde

Introducees zijn van harte welkom. Wij vragen daarvoor wel een eigen bijdrage van € 55,00 voor de 18, de 9 holes of de clinic. 
Helaas zijn wij genoodzaakt een no-show vergoeding in rekening te brengen van € 55,00 in verband met de kosten.

Aanmelden kan tot uiterlijk 6 september via onderstaand formulier. Na deze datum is het vanwege de planning niet meer mogelijk om deel te nemen.

Wij hebben er heel veel zin in!
De evenementencommissie: Mariska & Jacqueline.

evenementen@businessclublisse.nl

De inschrijving voor dit evenement is gesloten.


dinsdag 10 juli 2018, 17:00 - 21:00 uur

Business Club Lisse wordt gecaterd op 10 juli!

Bedrijfsbezoek Het Verschil Catering
Datum: dinsdag 10 juli 2018
Locatie: Meer en Duin 339 in Lisse
Tijd: 17.00 tot 21.00
Aanmelden:  verplicht

We zijn  te gast bij Het Verschil Catering, op Meer en Duin, waar we een kijkje in de keuken krijgen en we verzorgd worden met een hapje, drankje en culinair van de ambachtelijke barbecue.

De drijvende kracht achter Het Verschil catering is Peter van der Klauw. Velen kennen Peter van Het Lisser Spijshuis. Daarvoor was hij uitbater in De Jonge Geleerde Man in Bennebroek.

Het-verschil-catering-barbequeIn 2018 is Peter gestart met Het Verschil catering (www.hetverschilcatering.nl). Het Verschil catering richt zich primair op het compleet verzorgen van evenementen op diverse locaties, maar daarnaast ook op het gebied van culinaire educatie middels een kookstudio en wijnproeverijen.

Introducees zijn van harte welkom, lees de spelregels.

We willen wederom vragen om serieus met de aanmeldingen om te gaan, dat wil zeggen: als je komt, meld je ook echt aan en als je je aanmeldt: wees ook present.  Aan ieder event zijn immers kosten verbonden.

 

Wij hebben er heel veel zin in!
De evenementencommissie

evenementen@businessclublisse.nl

Zonder inschrijving kunt u niet deelnemen! Dus vul hieronder het formulier in.

Inschrijven bijeenkomst 10 juli 2018 (17:00 tot 21:00 uur)


donderdag 14 juni 2018, 17:00 - 20:00 uur

Donderdag!!! Haringparty bij Museum de Zwarte Tulp

haringparty_lisseIeder jaar vieren we met Business Club Lisse de aankomst van de nieuwe haring met "onze" haringparty.
Dit jaar in de tuin van museum De Zwarte Tulp.
Bijzonder is dat de haringparty dit jaar in samenwerking met het Gilde van de Zwarte Tulp wordt georganiseerd. Wij zijn blij dat ook de Gilde leden aanwezig zullen zijn!

Aanmelden:
In verband met de inkoop is het van belang om op te geven of je aanwezig zult zijn, zodat het aantal personen bekend is.
De leden van het Gilde kunnen via hun kanaal aangeven of zij aanwezig zullen zijn.
Leden van BCL kunnen zoals gebruikelijk inschrijven via deze website.
Wil je een introducee meenemen, dan kan dat, per lid kan 1 introducee worden uitgenodigd, geef het wel op via het formulier, anders ontstaat er een verrassing bij de entree.

De haring wordt natuurlijk weer verzorgt door vis- en cateringspecialist BAAIJ FISH uit Lisse. Entreekaarten zijn ook te koop in de winkel.

Inschrijven (voor leden) haringparty donderdag 13 juni 2019

 

 

Download hier de flyer:
Haringparty-2018


dinsdag 8 mei 2018, 17:00 - 20:30 uur

Bedrijfsbezoek zuivelboerderij Pennings met BBQ!

Locatie: Het Groene Landhuis, Hellegatspolder 1 te Warmond (zie ook route onderaan)

We zijn te gast bij de familie Pennings.

IMG_4757Zuivelboerderij Pennings is gelegen in het polderlandschap tussen Leiden en de Haarlemmermeer en ligt direct aan de Kagerplassen. De boerderij is ontstaan omstreeks 1930 en bestaat uit ruim 33 hectare grasland, 55 melkkoeien, 30 stuks jongvee en een aantal schapen en geiten. 

Vanaf het prille begin wordt er kaas gemaakt op de boerderij en destijds is direct begonnen met de verkoop hiervan aan huis. Al gauw liep de verkoop goed en werd naast de boter, kaas en eieren het assortiment uitgebreid met allerlei ambachtelijke producten. Zuivelboerderij Pennings is sinds 2001 aangesloten bij het samenwerkingsverband van Landwinkels in Nederland en daarmee is het aanbod in de winkel nog groter geworden. Er is een nauwe samenwerking met andere Landwinkels en verschillende producten worden onderling uitgewisseld om het assortiment gevarieerd te houden. Zo kunt u bij Landwinkel Pennings niet alleen terecht voor boerenkaas, maar ook voor vlees, yoghurt, ijs, honing, meel, wijn en vruchtensappen. Diervriendelijke bereiding en de natuurzuivere kwaliteit zijn kenmerkend voor de producten.

  • Business Club Lisse word om 17.00 ontvangen met een drankje en een hapje in Het Groene Landhuis.
  • IMG_4756Na de ontvangst is er om 17.30 een rondleiding in het bedrijf door Corné Pennings.
  • En dan …  gaan we Barbecueën, uiteraard is er genoeg gelegenheid om te netwerken. We hopen natuurlijk op mooi lenteweer, maar in geval van Hollandse regen kunnen we overdekt zitten.
    Na afloop is er voor iedereen een leuke attentie.

Introducees met interesse voor onze businessclub zijn van harte welkom.
Ook voor deze bijeenkomst is het als gebruikelijk van belang om aan te melden via onderstaand formulier in verband met de catering.

Uiteraard is er ook genoeg tijd om te netwerken onder het genot van de BBQ.

Introducees die eens een kijkje willen nemen bij onze Businessclub van harte welkom.  [lees hier de spelregels]

Inschrijven bijeenkomst 8 mei 2018 (17:00 tot 20:30 uur)


Route:
Navigeer naar de 3e Poellaan in Lisse (op de hoek zit restaurant Pane e Tulipani). Rijdt de 3e Poellaan helemaal uit, door de polder. Dan rij je tegen de ringvaart aan, die volg je tot je niet meer verder kan bij de camping. Op het terrein van zuivelboerderij Pennings rij je helemaal door naar achter en dan linksaf, daar ligt Het Groene Landhuis.


dinsdag 10 april 2018, 17:00 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek Boot natuursteen Lisse

Bedrijfsbezoek bij:

Boot-natuursteen-lisse-bclBoot Natuursteen B.V.
Meer en Duin 21
2163 HB Lisse

Op dinsdag 10 april zijn we te gast bij Boot Natuursteen. Onze gastheer Rob Mesman geeft ons een kijkje achter de schermen bij dit prachtige bedrijf. Laat je verrassen door wat hier allemaal gebeurd, want Boot Natuursteen is veel meer dan alleen grafmonumenten!

 

 Boot-natuursteen-lisse

Uiteraard is er ook genoeg tijd om te netwerken onder het genot van een drankje en een klein hapje.

Introducees die eens een kijkje willen nemen bij onze Businessclub van harte welkom.  [lees hier de spelregels]

Inschrijven bijeenkomst 10 april 2018 (17:00 tot 19:00 uur)


dinsdag 13 maart 2018, 17:00 - 19:00 uur

Ben jij al gehackt en heb je jouw AVG in orde voor 25 mei?
BCL informeert!

Op dinsdag 13 maart wordt je tijdens de bijeenkomst van de Business Club Lisse geïnformeerd over hoe (on)veilig je bent voor hackers en hoe je al vóór 25 mei 2018 je zaken op orde moet hebben voor de AVG (wettelijke verplichting voor bedrijven)

Internet-and-Cyber-Safety-tips-bclGehackt, jij niet?
Dennis Perfors maakt je wijzer! We denken allemaal dat we onze telefoons, tablets, computers en domotica in huis of kantoor goed beveilig hebben….maar is dat echt zo? Laat je verbazen over wat er allemaal gebeurt en mogelijk is zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Waarschuwing: zorg dat je deze avond geen geheimen op je telefoon hebt staan, misschien kijkt er wel iemand stiekem mee…..
Een interactieve presentatie over online (on)veiligheid!

AVG, wettelijk verplicht? Wat is dat en hoe doe ik dat?
Autoriteit-persoonsgegevens-bclErnst-Jan Reinerie van bedrijf QklQ-advies, gevestigd in de Loft in Lisse, begeleidt verschillende bedrijven en (branche)organisaties om klaar te zijn voor de AVG.
Ernst-Jan praat u graag bij.
Op 28 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze zogenaamde inspanningswet geldt voor alle bedrijven en organisaties. Er geldt een bestuurders aansprakelijkheid en de boetes zijn fors. Grofweg betekent het dat als je persoonsgegevens verzamelt, beheert en distribueert, je moet kunnen aantonen wat je met die gegevens doet, hoe je ze verwerkt, opslaat en beveiligt.

Een beetje spannend en vooral belangrijke informatie persoonlijk én voor je bedrijf!
In de Heerekamer van Lisse, Heereweg 200.

Schrijf je in met onderstaand formulier en zet de datum direct in je agenda. Dit mag je niet missen!
De avond is om ongeveer 19.00 uur ten einde, voor de leden die een hapje willen blijven eten biedt De Heerekamer een 3-gangen chef-menu aan voor € 30,00 in plaats van € 36,50. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon een keuze van de kaart te maken. Reserveren voor dit diner kan alleen via 0252-745105 onder vermelding van Businessclub Lisse.


Introducees zijn van harte welkom. [lees hier de spelregels]

Inschrijven bijeenkomst 13 maart 2018


dinsdag 13 februari 2018, 17:00 - 20:00 uur

Algemene leden vergadering 2018

hotel-restaurant-de-nachtegaal

Voor de Algemene leden vergadering zijn we dit jaar te gast bij een van onze leden: Hotel Restaurant De Nachtegaal in Lisse. Ruime parkeergelegenheid, ruime tafels en grote zalen!

Natuurlijk is een ALV een verplicht nummer, maar dit is er ook één waar je bij wilt zijn! De standaard agenda zal de voorzitter vlot afwerken. Daarna komen de nieuwtjes en bijzonderheden van komend jaar aan de beurt. En als toetje een fantastische spreker met een verhaal dat je gehoord moet hebben! 

Na de vergadering zal Kevin Weijers zijn inspirerende verhaal met ons delen en we sluiten af met een diner.

Programma:
17.00 uur: ontvangst
17.15 aanvang Algemene Ledenvergadering
18.15 spreker Kevin Weijers
18.45 aanvang diner
20.30 einde

En wie is Kevin Wijers dan wel?
over-kevin-weijers-1Als Kevin Weijers komt spreken, laat dan alles los en beleef zijn experimenten en uitdagingen met hem mee! Kevin reist over de hele wereld om op een basic wijze bedrijven te helpen problemen op te lossen en nieuwe ideeën uit te voeren. Opgegroeid in Lisse, wonend in Leiden, ooit ambtenaar en voetballer, nu ondernemer; HET KAN! En dat is ook precies zijn motto: gewoon er voor gaan, het kan!

80experiments ontstond in 2015 als nieuw idee. Kevin ging de wereld rondreizen met slechts een rugzak. Hij kon bewegen door werk te ruilen voor eten en onderdak met bedrijven in het buitenland. De teller staat op 18 experimenten in 12 landen. Van een advocatenkantoor in Singapore tot een middelbare school in een township in Kaapstad. Simpel gezegd, het is best een avontuur. Het avontuur is nog niet klaar, nog 68 experimenten te gaan! De experimenten deelt hij online en bij ons na de Algemene leden vergadering. 

Je mag het eenvoudig niet missen! 


dinsdag 14 november 2017, 17:00 - 20:00 uur

Wildavond

Restaurant-Lisse-de-vier-seizoenenDinsdagavond 14 november gaan we genieten bij restaurant De Vier Seizoenen van een heerlijk wildmenu!

Inschrijven is noodzakelijk, zonder aanmelding is er geen plaats! (formulier hieronder)

We zullen in een ongedwongen sfeer een aantal heerlijke gerechten van de chef gaan proeven.
Onze gastheer en gastvrouw Ton en Ellen Freriks runnen dit prachtige restaurant inmiddels alweer 18 jaar met veel enthousiasme.

November is traditiegetrouw wildmaand in De Vier Seizoenen, en daar laten Ton en Ellen ons graag van mee genieten.

Wereldwijnen-lisseNatuurlijk hoort daar een mooi glas wijn bij. Bij elke gang is een passende wijn geselecteerd door Martijn Claassen van Wereld Wijnen,
Elke wijn zal Martijn kort en bondig toelichten.

We starten om 17.00 uur met een borrel en de gelegenheid om bij te praten met bestaande relaties of je netwerk uit te breiden.
De avond zal rond 20.00 afgelopen zijn.
Schrijf je op tijd in, want vol is vol.
We zijn helaas genoodzaakt om een no-show vergoeding te rekenen van 40 euro.


Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door:

ABS-brouwer-Boem-isBCL-Collier-adviesCollier Advies
Human Resources consultancy - Een solide HR basis

ABS Brouwer Noordwijk & Lisse
Autoschade herstel - Vertrouwd, vakkundig en snel

 


U vindt restaurant De Vier Seizoenen op de Heereweg 224 in Lisse:
Restaurant-Lisse-de-vier-seizoenen-locatie-2

Vanaf 17:00 uur borrel, aansluitend wilddiner, 20.00 einde van de avond

Inschrijven is noodzakelijk, zonder aanmelding is er geen plaats!
Per lidmaatschap kunnen maximaal 2 deelnemers inschrijven.
Er zijn geen extra kosten aan verbonden, maar bij no-show zijn wij genoodzaakt u € 40,00 pp in rekening te brengen.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden:

Inschrijfformulier


dinsdag 10 oktober 2017, 17:00 - 21:00 uur

Bedrijfsbezoek Horsman en Co

Bouwbedrijf-Horsman-en-CoIn oktober gaat BCL op bedrijfsbezoek bij Horsman & Co, waar we een hartelijke ontvangst zullen krijgen van de heren Rene Vos en John Moors.

We krijgen een kijkje achter de schermen bij dit mooie bedrijf, en uiteraard is er ook tijd om met elkaar bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

De heren willen ons een informatieve maar ook een zeer gezellige avond laten beleven. Een eindtijd is er deze keer dan ook niet.

Datum:         dinsdag 10 oktober

Tijd:               17.00 ontvangst

Locatie:         Horsman en Co, 2e Poellaan 12 te Lisse

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Inschrijfformulier

 

Gebouw-Horsman-lisse


dinsdag 26 september 2017, 19:00 - 21:30 uur

Kermisborrel 2017

Chique-en-simple-restaurant

Nog zo’n traditie waar we niet vanaf wijken: de jaarlijkse Kermisborrel.

In Lisse is de Feestweek een begrip, altijd in de laatste volle week van september. Op dinsdagavond ontmoeten de ondernemers van BusinessClub Lisse elkaar onder het genot van een hapje en een drankje, zodat er zelfs tijdens deze drukke week nog even gelegenheid is om onze contacten te onderhouden/uit te breiden.

Dit jaar zijn we te gast bij Chique en Simpel in Lisse. Dit gezellige restaurant aan ’t Vierkant in Lisse wordt gerund door Ferry en Cindy, die ons gastvrij zullen ontvangen.

De tijd hebben we dit jaar wel iets aangepast. We starten al om 19.00, zodat we om 21.00 gezamenlijk naar het vuurwerk kunnen kijken vanaf  ‘t Vierkant. Voor leden die het vuurwerk graag met hun kinderen kijken: de kinderen zijn dit jaar van harte welkom.

Wil je vooraf een hapje eten? Chique en Simpel heeft een leuke aanbieding:

Tussen 17.00 en 19.00 uur serveren zij een BCL-schotel voor € 13,50. Je kunt kiezen tussen kalfsribeye met zwarte pepersaus of zalmfilet met korst van gerookte zwarte sesam en teriyakisaus. Reserveren kan bij Chique en Simpel (0252-229266) onder vermelding van BCL.

Inschrijfformulier

 

 

Leuk als andere leden ook weten dat jij er bent! Geef hier op of je komt. Ik kom ook vooraf eten bij Chique & Simple (Dit is slechts een indicatie, wel even bellen voor reserveren: 0252-229266)

Wij gaan eten bij Chique en Simpel

Peter Engels
Karin
Arnoud smid
Paul van der Putten

dinsdag 5 september 2017, 17:00 - 20:00 uur

Mosselparty 2017

Op 5 september 2017 is het weer tijd voor de jaarlijkse Mosselparty! Ondernemers en beleidsmakers treffen elkaar bij Kasteel Keukenhof onder het genot van hapjes, drankjes en vooral heerlijke mosselen. Leden van Businessclub Lisse zijn harte uitgenodigd op dit evenement. 

Aanmelden kan uitsluitend via www.zegkenjijdemosselman.nl. , je kunt daar aangeven dat je lid bent van BCL, waarna je op 29 augustus een bevestiging zal ontvangen. Dit is tevens het entreebewijs. Per lidmaatschap zijn er 2 kaarten beschikbaar. Extra kaarten zijn los te bestellen via www.zegkenjijdemosselman.nl.

Er is voldoende parkeergelegenheid, ook zijn er fietsenstallingen aanwezig.
Zeg ken jij de Mosselman zal op 5 september plaatsvinden tussen 17:00 en 20:00 uur.

Je kunt je niet aanmelden via BCL formulier, alleen direct via: www.zegkenjijdemosselman.nl
Let op! Kom je met 2 personen van 1 bedrijf, vul dan 2x het formulier in om 2 kaarten te ontvangen!.


maandag 26 juni 2017, 14:00 - 21:00 uur

Golfdag 2017

Een geweldige mooie dag met verrassende elementen en goed spel!


 

Eerdere evenementen:

dinsdag 12 november 2019, 18:00 - 21:30 uur

Thema avond bedrijfsbeveiliging


dinsdag 8 oktober 2019, 18:00 - 21:00 uur

BCL sluit zich aan bij Ondernemersfonds Lisse


dinsdag 24 september 2019, 21:00 - 23:00 uur

Kermisborrel


dinsdag 3 september 2019, 17:00 - 20:00 uur

2019-Business & Bites


dinsdag 13 augustus 2019

Geen bijeenkomst


dinsdag 9 juli 2019, 16:00 - 23:00 uur

Culivaart


donderdag 13 juni 2019, 17:00 - 20:00 uur

Haringparty 2019


dinsdag 14 mei 2019, 17:00 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek Smaakhuis Lisse


dinsdag 9 april 2019, 17:00 - 19:00 uur

Algemene Leden Vergadering 2019


dinsdag 12 maart 2019, 17:00 - 20:00 uur

Speeddaten bij De Nachtegaaldinsdag 12 februari 2019, 17:00 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek De Oude Pastorie


dinsdag 8 januari 2019, 20:00 - 11:59 uur

2019 Nieuwjaar


15 december 2018 - 10 januari 2018

Nieuwjaar 2018


dinsdag 11 december 2018, 17:00 - 20:30 uur

Eindejaar 2018


dinsdag 13 november 2018, 15:30 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek MEKO-Hulsebosch


dinsdag 9 oktober 2018, 17:00 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek op locatie presentatie Mirage


dinsdag 25 september 2018, 21:00 - 23:00 uur

Kermisborrel 2018


dinsdag 11 september 2018, 13:00 - 20:30 uur

Business Club Lisse golfdag 2018


dinsdag 10 juli 2018, 17:00 - 21:00 uur

Business Club Lisse wordt gecaterd op 10 juli!


donderdag 14 juni 2018, 17:00 - 20:00 uur

Donderdag!!! Haringparty bij Museum de Zwarte Tulp


dinsdag 8 mei 2018, 17:00 - 20:30 uur

Bedrijfsbezoek zuivelboerderij Pennings met BBQ!


dinsdag 10 april 2018, 17:00 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek Boot natuursteen Lissedinsdag 13 februari 2018, 17:00 - 20:00 uur

Algemene leden vergadering 2018


dinsdag 14 november 2017, 17:00 - 20:00 uur

Wildavond


dinsdag 10 oktober 2017, 17:00 - 21:00 uur

Bedrijfsbezoek Horsman en Co


dinsdag 26 september 2017, 19:00 - 21:30 uur

Kermisborrel 2017


dinsdag 5 september 2017, 17:00 - 20:00 uur

Mosselparty 2017


maandag 26 juni 2017, 14:00 - 21:00 uur

Golfdag 2017