Eerdere evenementen

dinsdag 14 september 2021, 17:00 - 20:00 uur

Gewoon weer de 2e dinsdag van de maand!

Nu de regels het weer toestaan komt Business Club Lisse weer bij elkaar om bij te praten over ontwikkelingen bij onze ondernemingen, hoe we om (kunnen) gaan met Covid19 en de ontwikkelingen op gebied van bereikbaarheid, ruimte voor bedrijven, scholing en woning in onze streek.

We zien je graag komende 2e dinsdag!
Datum: 14 september 2021
Tijd:      17:00 - 20:00 uur
Locatie: Landgoed Tespelduyn  |  Tespellaan 53  |  Noordwijkerhout

Nog steeds kiezen we voor ruime locaties en bij voorkeur bij de leden van de Business Club Lisse. Een zeer ruime, goed bereikbare en altijd bijzondere locatie is bij ons lid Peter Duivenvoorden op zijn Landgoed Tespelduyn. Dat is de locatie voor onze september borrel.

Peter zal ons die middag ook bijpraten over de ontwikkelingen op het Landgoed. Er is weer wat veranderd zoals vaak wanneer we Landgoed Tespelduyn bezoeken, maar dat gaan we dan van Peter Horen.

Heb jij zelf iets bijzonders te delen met de leden? Meld het dan even aan: of bel Paul op 06 49759986.

Wil je nog iets eten na de bijeenkomst, reserveer dan even bij binnenkomst!

Graag tot de 2e dinsdag, 14 september!
Oh, ja:  meld je even aan, dat kan hieronder:

Neem je een introducee mee of een collega, vermeld dit dan bij opmerkingen

Kijk nog even naar de spelregels op de website!


dinsdag 13 juli 2021, 17:00 - 20:00 uur

2021-Als het weer kan doe het dan!!! 2e dinsdag van juli

Datum:   2e dinsdag van juli (13 juli)
Tijd:       17:00 - 20:00 uur
Locatie:
De Proeverij Bondstraat 1, Lisse

Eindelijk weer een mogelijkheid om bij elkaar te komen en dan zonder mondkapje (als je dat wilt) maar wel met de nog verplichte 1.5 meter en andere regels die nog voor de horeca gelden.

Onze jaarlijkse ALV moet toch worden gehouden dus laten wij daar dan mee beginnen op dinsdag 13 juli. Vanaf 17.00 uur zijn wij te gast bij Baaij Catering in de Proeverij. Voor en na de vergadering zijn er lekkere warme en koude hapjes dus thuis hoef je niet meer te eten.

De vergadering begint op 17.30 en wij verwachten voor het officiële gedeelte maximaal een halfuur nodig te hebben want er zijn (helaas) bijna geen bijeenkomsten geweest het afgelopen jaar. De laatste was de borrel bij de Nachtegaal in juli 2020.  Een jaar geleden dus!!

Na de vergadering dus ruim de tijd  om met elkaar plannen te maken en bij te praten waarbij ik kort verslag kan doen van onze tweewekelijkse digitale bijeenkomsten met de gemeente.

Wij hopen als bestuur op een grote opkomst vooral omdat veel van de leden de onderlinge contacten het afgelopen erg hebben gemist.

Tot dinsdag 13 juli!!!

Jos van der Vlugt (voorzitter)

 


Het is altijd prettig als we weten hoeveel personen er komen.
Nu met de gelukkig zeer beperkte regels is dat zeker van belang!
De vergaderstukken zijn te vinden in de uitnodiging aan de leden (van 1 juli 2021).
Geef hieronder aan of je aanwezig bent op de 2e dinsdag van de maand juli!


dinsdag 14 juli 2020, 17:00 - 19:00 uur

2020 juli Bijpraten op het terras

Nachtegaallisse--terrasNa een periode lock-down kunnen we nu weer voorzichtig elkaar wat meer ontmoeten. Business Club Lisse heeft op de 2e dinsdag van 17:00 tot 19:00 uur het terras van Hotel Restaurant De Nachtegaal gereserveerd voor de leden. Bij slechter weer wordt voor ons de serre vrij gehouden. Kom je ook naar de terrasborrel?
Het is bij bijeenkomsten wel van belang te weten wie er zijn. We vragen je daarom dringend je aan te melden via onderstaand formulier!
Graag tot dinsdag 14 juli!


dinsdag 12 mei 2020, 17:00 - 20:00 uur

2020 - mei - Bedrijfsbezoek

Het coronavirus heeft de hele wereld in zijn greep en dus ook Lisse en haar ondernemers.
De geplande evenementen gaan voorlopig niet door. Als er wijzigingen zijn worden leden hier en via de nieuwsbrief op de hoogte gebracht.

Let ook op overig actueel nieuws van uw ondernemersvereniging via deze site en de nieuwsbrieven!


dinsdag 14 april 2020, 17:00 - 21:00 uur

2020 - april - speeddaten

Het coronavirus heeft de hele wereld in zijn greep en dus ook Lisse en haar ondernemers.
De geplande evenementen gaan voorlopig niet door. Als er wijzigingen zijn worden leden hier en via de nieuwsbrief op de hoogte gebracht.

Let ook op overig actueel nieuws van uw ondernemersvereniging via deze site en de nieuwsbrieven!


dinsdag 10 maart 2020, 17:00 - 21:00 uur

2020 - maart - Algemene leden vergadering

Dinsdag 10 maart aanvang 17:00 uur.
Locatie: Restaurant de Engel  - Heereweg 386, Lisse

Voor de Algemene Leden vergadering zijn we dit jaar te gast bij Hotel-Restaurant De Engel in Lisse. Voorzitter Jos van der Vlugt zal terugblikken op het afgelopen jaar en presenteert de agenda en bijzonderheden voor komend jaar. Willem Heemskerk van Bedrijfsleven Bollenstreek zal daarna aan het woord zijn, waarin hij uitleg geeft wat de speerpunten en lobbyactiviteiten vanuit Bedrijfsleven Bollenstreek zijn voor de ondernemers.

Als het officiële gedeelte afgesloten is, hebben we nóg een interessante spreker; hoofdredacteur, vormgever en auteur Sander Verheijen, afkomstig uit Lisse. Misschien heb je zijn prachtige boek ‘Ik kan er nét niet bij’ al wel gelezen?! Sander zal tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn inspirerende verhaal over zijn schrijverscarrière met ons delen. En dat wil je zeker gehoord hebben!
 
Na het verhaal van Sander Verheijen sluiten we af met een heerlijk uitgebreid hapjes buffet en is er tijd om nog gezellig na te praten en te netwerken.
 
Programma:
17.00 uur: Ontvangst
17.15 uur: Aanvang Algemene Ledenvergadering [download hier de agenda en notulen]
18.15 uur: Bedrijfsleven Bollenstreek
18.30 uur: Spreker Sander Verheijen
19.00 uur: Aanvang diner
21.00 uur: Einde avond

Meld je aan voor de ALV-vergadering!
We vinden het belangrijk dat we met alle leden van Business Club Lisse onze plannen kunnen delen. En hopen natuurlijk dat jij er deze avond bij bent.

 

Sander-Verheijen

Wie is Sander Verheijen?
Sander Verheijen is hoofdredacteur, vormgever en auteur en woont in Lisse. In november 2017 verscheen zijn zeer goed ontvangen autobiografische debuut Ik kan er nét niet bij, waarover het Algemeen Dagblad schreef: ‘Een kunstwerk zo authentiek in zijn schijnbare eenvoud dat je je afvraagt waarom zoiets nu pas geschreven is.’ Sander is de vader van Willem en Maurits. De een werd geboren met een zware hersenbeschadiging, de ander heeft autisme. In Ik kan er nét niet bij vertelt hij het hartverscheurende verhaal van zijn eerste jaren als vader van deze bijzondere tweeling. Hij schrijft openhartig over zijn persoonlijke ontdekkingstocht naar het vaderschap, over de tegenslagen die het gezin treffen, maar ook over de blijdschap als een van de jongens een mijlpaal bereikt, over hoe ze knokken en relativeren en bovenal hoop houden. 
Onder het pseudoniem Jens Vern werkt hij momenteel aan zijn eerste thriller. De macht van K. verschijnt 27 februari 2020 bij uitgeverij Volt. We zijn benieuwd naar zijn verhaal!


dinsdag 4 februari 2020, 18:00 - 21:00 uur

2020 Regelscenario verkeer Keukenhof

Op 21 maart 2020 opent Keukenhof weer haar deuren voor meer dan een miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland. Dat betekent meer verkeer op de aanvoerwegen van en naar Lisse.
Het verkeer van en naar Keukenhof heeft gevolgen voor ondernemers en inwoners. De ene ondernemer ervaart het voorjaar in de bollenstreek als positief, terwijl de ander hinder van de verkeerssituatie ondervindt.

!!  Scrol naar beneden en meld je direct aan !!

Keukenhof

Sprekers aan het woord
We hebben vanuit Business Club Lisse gevraagd of Bart Siemerink, directeur van Keukenhof en lid van de BCL, uitleg wil geven over het verkeersplan voor de Keukenhofperiode. Bart doet dit samen met Erik de Koning (medewerker Regiodesk en Regionaal Verkeerskundig Team – Bereik!) en Henk de Mooij (manager parkbeheer Keukenhof). Zij geven uitleg over de verkeersscenario’s ten tijde van het Keukenhof seizoen 2020, hoe dit werkt, hoe bezoekers naar Keukenhof gaan en hoe zij weer vertrekken.
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 4 februari. Let op! Dit is een week eerder dan de gebruikelijke BCL-avond op de tweede dinsdag van de maand.
We nodigen je van harte uit om op 4 februari 2020 de presentatie bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats in het restaurant van het entreegebouw Keukenhof en start om 18.00 uur met een kop soep en een broodje. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om met elkaar na te praten en te netwerken.

Programma:
18.00 – Ontvangst met kop soep en een broodje bij de Keukenhof (Restaurant entreegebouw)
18.45 – Programma sprekers met: Bart Siemerink (directeur Keukenhof), Erik de Koning (medewerker Regiodesk en Regionaal Verkeerskundig Team – Bereik!) en Henk de Mooij (manager parkbeheer Keukenhof)
20.00 – Borrel
21.00 – Einde avond

Meld je tijdig aan
Wil jij meer weten? Meld je dan voor 28 januari aan. We zien je graag op 4 februari bij Keukenhof Lisse!

Praktische informatie
Kom je met de auto? Je kunt parkeren op de grote parkeerplaats voor het entreegebouw van Keukenhof. Adres Stationsweg 166a in Lisse.

 


dinsdag 7 januari 2020, 20:00 - 23:00 uur

2020-januari-Nieuwjaarsborrel

Locatie: Haven 4, Lisse

Ook dit jaar organiseert Business Club Lisse een nieuwjaarsborrel voor aangesloten leden van Dorpshart Lisse, Horeca Lisse en haar eigen leden.
Schrijf snel in via onderstaand formulier, dan bestellen wij de borrel en de hapjes!

Business-Club-Lisse-nieuwjaar-2020 

 


woensdag 11 december 2019, 19:30 - 23:00 uur

Eindejaarsborrel Cabaret & Drinks & Bites

Let op! niet de traditionele dinsdagavond, maar deze keer op woensdagavond!

Cabaret & Drinks & Bites bij de Kleine Engel.
We gaan het jaar 2019 met de Business Club Lisse op een bijzondere manier afsluiten.

Naast natuurlijk gewoon een hele gezellige borrel en lekkere hapjes, hebben wij cabaretier Silvester Zwaneveld uitgenodigd om ons zijn voorstelling te laten zien. De voorstelling heet “Een kleine geschiedenis van bijna alles”, naar de gelijknamige bestseller van Bill Bryson. In deze voorstelling vinden Wetenschap en Humor elkaar, dus naast een grote glimlach steek je er wellicht ook nog wat van op! Dit alles in de mooie en sfeervolle zaal van De Kleine Engel in Lisse.

Kom ook samen met ons het jaar met een toost afsluiten en meld je aan!

BCL-poster-Silvester_Zwaneveld

Meld je tijdig aan
Wil jij deze eindejaarsborrel niet missen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via onderstaand formulier.
De avond is bedoeld voor leden, je kunt een collega of je partner uitnodigen, maar meld dit wel aan via het formulier!
We zien je graag woensdag 11 december!

Evenementencommissie
Business Club Lisse

 

Klik hier voor de foto's van het vorige evenement


dinsdag 12 november 2019, 18:00 - 21:30 uur

Thema avond bedrijfsbeveiliging

Locatie: Hotel Restaurant De Nachtegaal

Het is helaas al een aantal keer nieuws van de dag geweest. Ondernemers in Lisse die te maken hebben gehad met ongewenst bezoek of brand. Veilig ondernemen gaat iedere ondernemer in Lisse aan en daarom staat de volgende Business Club Lisse-avond op dinsdag 12 november in het teken van bedrijfsbeveiliging.

Beveiliging-Business-Club-Lisse-AvondAlgehele veiligheid voor álle ondernemers
Hierbij willen we je van harte uitnodigen voor de themabijeenkomst Bedrijfsbeveiliging op dinsdag 12 november in Hotel Restaurant De Nachtegaal in Lisse. Dit betreft een avond over de algehele veiligheid voor álle ondernemers in Lisse. De avond is bedoeld voor alle leden van Business Club Lisse, maar ook van Dorpshart Lisse en Horeca Lisse. Ook niet-leden zijn welkom op deze themabijeenkomst. Dus nodig ook je collega-ondernemers uit om mee te komen! De avond wordt mede mogelijk gemaakt door gelden uit het Ondernemersfonds Lisse.

Diverse sprekers aan het woord
Voor deze avond hebben we diverse partijen uitgenodigd. Burgermeester Lies Spruit zal de avond openen. Politie, Brandweer, Stichting Collectieve Beveiliging Bedrijventerreinen Lisse, Flexteam en Homma zullen vanuit hun ervaringen en expertise kennis delen en verschillende aspecten van veiligheid voor jou als ondernemer belichten. Heb je vragen, dan kun je aansluitend persoonlijk in gesprek gaan met deze partijen. Vast staat dat het een interessante avond wordt voor alle ondernemers in Lisse.

Programma:
Locatie: Hotel Restaurant De Nachtegaal
Datum: dinsdag 12 november 2019

18.00 – Inloop met soep en een broodje bij Restaurant De Nachtegaal
18.45 – Aanvang van het programma
20.00 – Napraten, borrel en tijd om persoonlijke vragen te stellen
21.30 – Afsluiting avond

Meld je tijdig aan
Wil jij deze themabijeenkomst niet missen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via onderstaand formulier.
We zien je graag de 12e!

Evenementencommissie
Business Club Lisse

 

Klik hier voor de foto's van het vorige evenement


dinsdag 8 oktober 2019, 18:00 - 21:00 uur

BCL sluit zich aan bij Ondernemersfonds Lisse

ondernemersfonds_LisseIs Ondernemersfonds Lisse jou bekend?
Ondernemersfonds Lisse is een fonds van, voor en door ondernemers in Lisse. En geeft ondernemers kans om samen initiatieven op te zetten. 

Het geld uit het fonds kan namelijk gebruikt worden voor allerlei initiatieven die het ondernemersbelang ondersteunen. Op die manier geeft het fonds een flinke impuls aan de samenwerking tussen het bedrijfsleven, instellingen en de overheid, en aan de economische ontwikkeling van het bloemendorp Lisse. Ook voor jou als ondernemer en lid van de BCL kan dit heel interessant zijn!

Business-Club-LisseBCL sluit aan bij informatiebijeenkomst Ondernemersfonds
Op dinsdag 8 oktober wordt er door het Ondernemersfonds Lisse weer een informatiebijeenkomst georganiseerd. Dit valt toevallig samen met de traditionele tweede dinsdag van de maand waarop altijd een BCL evenement gepland staat. Omdat de bijeenkomst alle ondernemers in Lisse aangaat, sluit de Business Club Lisse deze avond graag aan bij de informatiebijeenkomst. Ben jij benieuwd naar de projecten, samenwerkingen en de plannen van het Ondernemersfonds? Wil je nieuwe contacten leggen, vragen stellen of ideeën inbrengen? Kom dan ook naar de informatiebijeenkomst. Het belooft een interessante avond te worden voor alle ondernemers! 

Het programma
De informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 oktober 2019
Locatie: De Proeverij | Bondstraat 1 | Lisse
Tijdstip: Vanaf 18:00 uur is er ontvangst met lekkere soep en een broodje

Vanaf 18.30 uur begint het programma, met:
- Opening door de voorzitter 
- Introductie Ondernemersfonds Lisse
- Projecten afgelopen half jaar
- Financiële stand van zaken- Bestedingsdoelen|
- Sluiting

Meld je aan voor 4 oktober!
Wil je deze informatiebijeenkomst niet missen? Meld je dan vóór 4 oktober aan! De organisatie verwacht een hoge opkomst en wil zich daarom goed kunnen voorbereiden. 

Inschrijven
Je bent van harte welkom, maar meld je wel even aan via onderstaand formulier. Introducees (ondernemers van Lisse) zijn welkom!
Tot de 8ste!

Evenementencommissie
Business Club Lisse

 

 

Klik hier voor de foto's van het vorige evenement


dinsdag 24 september 2019, 21:00 - 23:00 uur

Kermisborrel

Chique-en-Simple-kl

Nog een paar weken en de Feestweek in Lisse barst weer los. Traditiegetrouw luiden we dit in met een gezellige Kermisborrel.

Kermisborrel bij Chique & Simpel vanaf 21.00 uur
We nodigen je graag uit om samen met andere ondernemers van Business Club Lisse een borrel te komen drinken. Dit jaar zijn we te gast bij Restaurant Chique & Simpel dat gerund wordt door Ferry en Cindy.

De Kermisborrel vindt daar plaats op dinsdag 24 september van 21.00 uur tot 23.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje is er de gelegenheid om bij te praten, contacten te onderhouden en nieuwe contacten te maken.

Vuurwerkshow
Wil je eerst de vuurwerkshow bekijken? Geen probleem! Deze start om 21.00 uur. Gezellig als je daarna nog in de gelegenheid bent om langs te komen.

Inschrijven
Je bent van harte welkom, maar meld je wel even aan via onderstaand formulier. Introducees zijn welkom!
Tot de 24ste!

 

Evenementencommissie
Business Club Lisse


dinsdag 9 juli 2019, 16:00 - 23:00 uur

Culivaart

Rembrandt-muursteenLet op! Aanvangstijd 16:00 uur.

Culivaart en stadswandeling Rembrandt van Rijn

16.00: vertrek vanaf Haven 4 in Lisse met de bus richting Leiden
17.30: voorgerecht bij een restaurant in Leiden
18:00: Daarna maken we een boottocht en een stadswandeling richting de volgende restaurants voor het hoofdgerecht en het dessert.
22.30 worden we opgehaald met de bus en vertrekken richting Lisse.

Rondvaart-LeidenHet is altijd fijn als de uitnodiging goed gelezen wordt, maar deze keer is het essentieel om geen details te missen!

Op dinsdag 9 juli gaan we een fantastisch nieuw evenement beleven. De BCL golfdag heeft dit jaar plaats gemaakt voor een ander evenement, zodat alle leden deel kunnen nemen.
We gaan met de bus richting Leiden, waar we beginnen met een borrel en een voorgerecht. Vervolgens varen we met de boot richting het volgende restaurant waar we het hoofdgerecht geserveerd krijgen. Daarna maken we met een gids een Rembrandt van Rijn stadswandeling richting het laatste restaurant, daar zullen we het dessert nuttigen.

Het leuke van dit evenement is dat we maar liefst 3 sponsors onder onze leden bereid hebben gevonden om dit evenement te steunen.

De boot wordt gesponsord door Erik Seisveld van SNS Bollenstreek. sns-bank-lisse
Het voorgerecht wordt mede mogelijk gemaakt door Marjelle Vink van Optimum recruitment. Optimum-recruitment
Het hoofdgerecht wordt gesponsord door Eric Stroombergen van Van Velzen Accountants & Adviseurs. Van-Velzen-accountants

Het is van belang om via de officiële weg aan te melden (dus deze keer worden appjes en mailtjes écht niet als officiële aanmelding geregistreerd)

De inschrijving sluit op donderdag 4 juli, in verband met de organisatie.

Vermeld eventuele dieetwensen even apart bij de opmerkingen, dan kunnen wij dit doorgeven aan de restaurants.
We zijn helaas genoodzaakt om een vergoeding van 75 euro in rekening te brengen bij no-show.

Laten we hopen op een heerlijke zomeravond! Wij kijken er in elk geval naar uit.

De evenementencommissie

Schijf je hier in voor dit spectaculaire evenement!

Klik hier voor de foto's van het vorige evenement

 


donderdag 13 juni 2019, 17:00 - 20:00 uur

Haringparty 2019

haringparty_lisse

Locatie: Museum de Zwarte Tulp Grachtweg 2A, Lisse

Ieder jaar vieren we met Business Club Lisse de aankomst van de nieuwe haring met "onze" haringparty.
Dit jaar in de tuin van museum De Zwarte Tulp.
Bijzonder is dat de haringparty dit jaar in samenwerking met het Gilde van de Zwarte Tulp wordt georganiseerd. Wij zijn blij dat ook de Gilde leden aanwezig zullen zijn!

Aanmelden:
In verband met de inkoop is het van belang om op te geven of je aanwezig zult zijn, zodat het aantal personen bekend is.
De leden van het Gilde kunnen via hun kanaal aangeven of zij aanwezig zullen zijn.
Leden van BCL kunnen zoals gebruikelijk inschrijven via deze website.
Wil je een introducee meenemen, dan kan dat, per lid kan 1 introducee worden uitgenodigd, geef het wel op via het formulier, anders ontstaat er een verrassing bij de entree.

De haring wordt natuurlijk weer verzorgt door vis- en cateringspecialist BAAIJ FISH uit Lisse.
Entreekaarten zijn ook te koop in de winkel.
Haringparty-Lisse-13-juni-2019-klBekijk hier de flyer

 

↓ ↓ ↓ Kijk na verzenden ook even hieronder voor het volgende evenement Culivaart, dat mag je niet missen!
Noteer vast in je agenda! ↓ ↓ ↓ 

Organisatie door:

  • Businessclub Lisse
  • Museum De Zwarte Tulp
  • Baaij Fresh
  • Schrijer Horeca

dinsdag 14 mei 2019, 17:00 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek Smaakhuis Lisse

Smaakhuis-LisseLocatie: Smaakhuis, Kanaalstraat 80 in Lisse.

Deze keer zijn we bij Smaakhuis in Lisse, dé culinaire cadeauwinkel van de Duin- en Bollenstreek. Natuurlijk kennen velen van ons de winkel al, maar wat gebeurt daar nou eigenlijk precies? Dat gaan we beleven en proeven op dinsdag 14 mei.
We worden meegenomen in de wereld van noten, delicatessen, olijfolie, kaas, een groot assortiment wijnen en meer dan 550 (!) variëteiten bier. Onze gastheren zijn eigenaar Ingmar Brom en ambassadeur Arnoud Smid, eigenaar van BeppeDeli, exporteur van noten en importeur-groothandel van een prachtig assortiment levensmiddelenspecialiteiten.
Natuurlijk is er, zoals altijd, ook weer tijd om te netwerken.
Meld je aan voor een smaakvolle avond, en neem gerust een introducee mee met interesse in onze businessclub!

Schijf je hier in voor het bedrijfsbezoek bij Smaakhuis Lisse

 Foto's vorig evenement:dinsdag 9 april 2019, 17:00 - 19:00 uur

Algemene Leden Vergadering 2019

Business Club Lisse uitnodiging ALV en een interessante spreker!

Haven-4-LisseVoor de Algemene leden vergadering zijn we dit jaar te gast bij Haven 4 in Lisse.
Ruime parkeergelegenheid en goed bereikbaar!

Natuurlijk is een ALV een verplicht nummer, maar ook nu wil je er toch weer bij zijn!
De standaard agenda zal de voorzitter vlot afwerken. Daarna komen de nieuwtjes en bijzonderheden van komend jaar aan de beurt. En als toetje een lokale spreker en voor velen een bekende met een verhaal dat je gehoord moet hebben!

17.00 ontvangst
17.15 start Algemene ledenvergadering
18.15 start spreker Hans Luiken
18.45/19.00 Indisch buffet met nasi, saté en allerlei bijbehorende gerechten.
20.00 einde

Schijf je in en lees dan verder over Hans Luiken

 


Hans-Luiken

Onderdompelsessie van Hans Luiken met als thema:
Mobiel beter zaken doen!

Google heeft jaarlijks meer dan 1 triljoen (dat is een 1 met 18 nullen) zoekopdrachten en dat aantal groeit nog steeds.
Meer dan 70% daarvan komt voort uit mobiel, en zo’n 63% van die zoekopdrachten leidt binnen een uur tot actie. Toch staan veel bedrijven er mobiel niet goed voor, al denken ze zelf dat het wel meevalt. Mobiel gezocht en gevonden worden is echt iets anders dan vindbaar zijn via laptop of desktop. En mobiel zaken doen gaat veel verder dan een website die ‘responsive’ is.

Rasondernemer Hans Luiken laat zien waarom het tegenwoordig een must is om ‘mobile first’ te denken en deelt zijn visie graag met u.
Hij toont concrete voorbeelden van waar het niet goed gaat én waar het juist wel goed gaat in de wereld van mobile marketing.
En zoals we van Hans mogen verwachten, zal het geen abstract verhaal worden, maar een sessie die juist heel concreet is voor ons MKB-ers. Hans zijn eye-openers en verslikmomenten zullen elkaar in een rap tempo volgen. Als marketeer werkt hij veel vanuit het gevoel, maar
harde cijfers zullen zeker niet ontbreken. Ook zal Hans u overtuigen waarom u nu echt eens met reviews aan de slag moet.
Ongewijzigd beleid is vandaag de dag volgens Luiken geen optie meer!

Hans zijn energie is aanstekelijk en hij durft zich ook zeker kwetsbaar op te stellen. Tijdens zijn 24-jarig ondernemerschap heeft hij natuurlijk zelf ook wel eens zijn twijfels gehad of is hij onzeker geweest. Maar Hans weet inmiddels zeker dat er achter elke bedreiging een nieuwe kans wacht. En hij deelt zijn kennis én ervaring graag met u!

U begrijpt het waarschijnlijk al, bij Hans gaat het om ondernemerschap, marketing en verkoop. Hij dompelt u onder op een manier waarop alleen hij dat kan: scherp, verrassend en inspirerend. En nu dus vooral mobiel!

 


dinsdag 12 maart 2019, 17:00 - 20:00 uur

Speeddaten bij De Nachtegaal

Speeddaten-hotel-restaurant-nachtegaal-lisseLocatie:     Hotel restaurant De Nachtegaal, Heereweg 10 in Lisse
Tijd:          17.00 tot 20.00 uur

Wist je dat echt netwerken inhoudt dat je tijdens een bijeenkomst zo veel mogelijk verschillende mensen spreekt? Ja, natuurlijk weten we dat. Maar doen we het ook? Of is het toch wel gezellig (en makkelijk) om aansluiting te zoeken bij mensen die je al kent? Wij denken het laatste.

En daarom gaan we het eens een keer helemaal anders doen. We gaan onder begeleiding van Dennis Captein (Into Business) eens kijken of we elkaar (nog) beter kunnen leren kennen. Leuk om eens 1 op 1 te horen van je collega-ondernemers wat ze nou écht bezig houdt. En een goede manier voor de leden die nog niet zo lang bij Businessclub Lisse zijn om aansluiting te vinden bij andere leden.

Natuurlijk verenigen we het nuttige met het aangename, en worden we deze avond voorzien van een drankje en een klein hapje.
We hopen veel leden te mogen verwelkomen, want hoe meer leden hoe succesvoller de avond. Neem gerust een introducee mee met interesse voor onze club.

Voor de catering is het fijn te weten hoeveel bezoekers wij mogen verwachten.


dinsdag 12 februari 2019, 17:00 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek De Oude Pastorie

Locatie: De Oude Pastorie, Grachtweg 2 in Lisse
Tijd: 17.00 tot 19.00
Website: www.deoudepastorielisse.nl

Business borrel en bedrijfsbezoek

Business Club Lisse is te gast bij De Oude Pastorie in Lisse. Onder het genot van een hapje en een drankje krijgen we de geschiedenis van deze parel te horen, en hebben we tijd om te netwerken.

De-oude-pastorie-lisseDe Oude Pastorie is één van de bekendste monumentale panden van Lisse en de Bollenstreek en dateert uit 1876. Het is niet alleen een plek waar u samen komt en heerlijk biologisch kunt eten, maar ook kunt overnachten. Naast een Bed&Breakfast en een eetkamer, is in de Oude Pastorie ook de kledingboetiek Chaveli’s en het re-integratiebedrijf Work2Work gevestigd.

Schrijf op tijd in; er is een beperkte capaciteit van maximaal 45 personen.

 

 

Zonder inschrijving kunt u niet deelnemen! Vul aub hieronder het formulier in.

 


 

Eerdere evenementen:

dinsdag 14 september 2021, 17:00 - 20:00 uur

Gewoon weer de 2e dinsdag van de maand!


dinsdag 13 juli 2021, 17:00 - 20:00 uur

2021-Als het weer kan doe het dan!!! 2e dinsdag van juli


dinsdag 14 juli 2020, 17:00 - 19:00 uur

2020 juli Bijpraten op het terras


dinsdag 12 mei 2020, 17:00 - 20:00 uur

2020 - mei - Bedrijfsbezoek


dinsdag 14 april 2020, 17:00 - 21:00 uur

2020 - april - speeddaten


dinsdag 10 maart 2020, 17:00 - 21:00 uur

2020 - maart - Algemene leden vergadering


dinsdag 4 februari 2020, 18:00 - 21:00 uur

2020 Regelscenario verkeer Keukenhof


dinsdag 7 januari 2020, 20:00 - 23:00 uur

2020-januari-Nieuwjaarsborrel


woensdag 11 december 2019, 19:30 - 23:00 uur

Eindejaarsborrel Cabaret & Drinks & Bites


dinsdag 12 november 2019, 18:00 - 21:30 uur

Thema avond bedrijfsbeveiliging


dinsdag 8 oktober 2019, 18:00 - 21:00 uur

BCL sluit zich aan bij Ondernemersfonds Lisse


dinsdag 24 september 2019, 21:00 - 23:00 uur

Kermisborrel


dinsdag 9 juli 2019, 16:00 - 23:00 uur

Culivaart


donderdag 13 juni 2019, 17:00 - 20:00 uur

Haringparty 2019


dinsdag 14 mei 2019, 17:00 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek Smaakhuis Lisse


dinsdag 9 april 2019, 17:00 - 19:00 uur

Algemene Leden Vergadering 2019


dinsdag 12 maart 2019, 17:00 - 20:00 uur

Speeddaten bij De Nachtegaal


dinsdag 12 februari 2019, 17:00 - 19:00 uur

Bedrijfsbezoek De Oude Pastorie