Studio Tweevoud

Studio Tweevoud
Vennestraat 11K
2161 LE Lisse

welkom@studiotweevoud.com
06-51468513

Judith & Veroni
welkom@studiotweevoud.com
06-51468513

We verwoorden in tekst
We verbeelden in foto en vorm
We verbinden in social

STUDIO TWEEVOUD

Wij zijn Judith & Veroni. Twee helften die samen kloppen. Onze passie is het schrijven van heldere, doeltreffende teksten die het hart van de klant raken. Daar gaat ons hart ook sneller van kloppen.

Met onze klant willen we graag een twee-eenheid vormen. Wij zijn jouw communicatiemedewerker op afstand. Wij verwoorden, verbeelden en verbinden jouw boodschap. Een boodschap die effectief, onderscheidend en helder is. Zo krijg je communicatie die klopt!

We VERWOORDEN in tekst
We schrijven content voor online en offline communicatie. Dat doen we niet zomaar, dat doen we heel goed! We leven ons in, zetten onze voelsprieten uit en vertalen jouw (specialistische) boodschap naar een verhaal dat aankomt bij je doelgroep.
Dat doen we onder andere voor websites, blogs, drukwerk (folders, kalenders), social media, nieuwsberichten, nieuwsbrieven, e-mailingen, informatieve downloads, persberichten.

We VERBEELDEN in foto, vorm & opmaak
Als beeld en tekst elkaar aanvullen komt de boodschap nog sterker binnen bij je doelgroep én blijft de boodschap beter hangen. Daarom zoeken we altijd passende beelden bij onze communicatie-uitingen. Beelden die passen bij de stijl van jouw bedrijf en wat jij wilt uitstralen.
Maar ‘verbeelden’ gaat verder dan het zoeken van de juiste foto. Het complete plaatje moet kloppen, dus ook de opmaak van je website, nieuwsbrief, drukwerk en social media. Wij denken mee over de vorm, opmaak en stijl van al je uitingen. We gieten alles in de juiste vorm. Zo krijg je communicatie die klopt!

We VERBINDEN in social & ontmoetingen
Sociale media is niet meer weg te denken uit de wereld van vandaag. Als bedrijf kan je daar dankbaar gebruik van maken door je doelgroep aan je te verbinden. Welke social mediakanalen passen bij jouw bedrijf? Daar helpen wij je bij. Wij zetten je social mediakanalen op en onderhouden deze met pakkende content.
Ook persoonlijke ontmoetingen blijven belangrijk om te verbinden. Jij met je klant en klanten met elkaar. Wij regelen de organisatie van jouw evenement of bijeenkomst van A tot Z.

Nieuwsgierig?
Studio Tweevoud maakt communicatie die klopt voor ondernemers in het MKB. Wij werken voor bedrijven in de Bollenstreek maar ook daarbuiten.
Nieuwsgierig? <>Kom langs voor een kop koffie. Liever nog komen we bij jou op locatie sfeer proeven.

 


Ledenlijst